De 708 Vizualizari

Un cal a fost batut, apoi abandonat

Sansele de supravietuire sunt reduse

 

Imaginile socante cu un cal batut si abandonat intr-o curte nelocuita de langa Capitala au fost facute publice astazi. Un barbat a descoperit animalul cazut si a sunat la 112. La fata locului au sosit pompierii, reprezentantii primariei si cei ai unei asociatii de protectie a animalelor. De asemenea, medicul veterinar al comunei unde a fost gasit se chinuie sa tina animalul in viata cu perfuzii, potrivit romaniatv.net.

Calul a fost gasit aproape mort in comuna Domnesti din judetul Ilfov, iar autoritatile sosite la fata locului au gasit cu greu o solutie sa ridice animalul prabusit la pamant. Pana la urma solutia a venit din partea primariei clinceni, care a trimis in ajutor un escavator.

Reprezentantii unei asociatii de protectie a animalelor au apelat si la ajutorul unui medic veterinar ca să acorde ingrijiri calului, insa sansele lui de supravietuire sunt reduse.

Asociatia intentioneza sa adopte animalul, daca acesta va trai.

Politistii efectueaza cercetari pentru a da de urma proprietarului. Din fericire, calul are cip, iar acesta poate fi gasit usor. Se stie deja pana acum ca acesta este din Prahova.

Cei care au maltratat si abandonat animalul risca amenda si chiar inchisoare.

Sursa foto: romaniatv

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X