Sari la conținut
Home » Un câine refuză să creadă că este abandonat! El se întoarce zilnic pe terasa unde se juca odinioară cu stăpânul său

Un câine refuză să creadă că este abandonat! El se întoarce zilnic pe terasa unde se juca odinioară cu stăpânul său

  • de

Un câine refuză să creadă că este abandonat! El se întoarce zilnic pe terasa unde se juca odinioară cu stăpânul său.

O nouă poveste emoționantă are în centrul atenției un cățel abandonat!

Problema abandonării animalelor de companie există şi este din ce în ce mai îngrijorătoare. Din ce în ce mai mulţi câini sunt abandonaţi pe străzi şi se confruntă cu o mulțime de pericole pe care nu le cunosc. Acesta este şi cazul lui Cupidon, un cățel care a fost abandonat fără milă de foștii săi stăpâni.

În Harrisburg, Pennsylvania, un biet câine a aşteptat zile întregi pe pridvorul casei sale după ce familia lui se mutase şi renunţase la el ca la un obiect inutil; o situaţie pe care vecinii au observat-o şi au contactat voluntarii adăpostului Speranza Animal Rescue.

Când voluntarii Speranza Animal Rescue s-au apropiat de câine, despre care s-a descoperit mai târziu că se numea Cupidon, micuţa creatură nu a vrut să asculte raţiunea: a continuat să latre şi să plângă, sprijinindu-şi labele pe uşa casei ca şi când ar fi implorat voluntarii să-i deschidă şi să-l lase să intre.

După multe momente de ezitare, Cupidon s-a lăsat în cele din urmă luat de voluntari şi condus la adăpost. Astăzi, Cupidon şi-a găsit în sfârşit o nouă casă, deşi temporară. Ulterior s-a descoperit că patrupedul fusese intenţionat abandonat acolo, cu puţin timp înainte ca familia umană să părăsească acea casă din Harrisburg, PA.

Dar acum Cupidon, bietul câine abandonat, se bucură de toată grija şi afecţiunea pe care le merită datorită celor de la Speranza Animal Rescue. El aşteaptă ca o nouă familie să profite de ocazie şi să-l adopte, să-l iubească şi să aibă uşa pridvorului mereu deschisă pentru el.

Din păcate, acest nou caz ne demonstrează aroganța și lipsa de empatie cu niște suflete care și-au pus toată încrederea în om.