Sari la conținut
Home » Cruzime fără margini pentru nouă cățeluși! Aceștia au fost abandonați într-o ladă frigorifică, la un pas să se sufoce

Cruzime fără margini pentru nouă cățeluși! Aceștia au fost abandonați într-o ladă frigorifică, la un pas să se sufoce

  • de

Cruzime fără margini pentru nouă cățeluși! Aceștia au fost abandonați într-o ladă frigorifică, la un pas să se sufoce.

Totul putea să devină o tragedie dacă nu ar fi intervenit un om cu suflet mare!

Din păcate, poveștile de abandon al animalelor de companie nu încetează să ne mai surprindă. Însă de această dată, fapta este una extrem de gravă, iar situaţia exprimă realitatea zilnică a multor suflete din întreaga lume care sunt lăsate a nimănui.

În Texas, atenția unei femei care călătoarea cu mașina i-a fost atrasă de o ladă frigorifică abandonată la marginea drumului. Neobișnuită cu astfel de situații, deoarece cutia frigorifică, asemenea celor folosite în timpul călătoriei sau la plajă pentru a menţine mâncarea şi băuturile reci, era în stare bună, a tras un semnal de alarmă pe care femeia l-a luat imediat în considerare. Aceasta a coborât din maşină, s-a îndreptat spre obiect şi a ridicat capacul, fiind surprinsă de ceea ce a găsit înăuntru.

Cele nouă suflete mici se aflau în mare dificultate, gâfâiau din greu, dar, din fericire, încă erau în viaţă, în ciuda puţinului aer din interiorul containerului. Femeia a alertat imediat Serviciul de Control al Animalelor din Sulphur Springs. Puii au fost aşadar plasaţi în grijă Hunt County Pets Alive, o asociaţie care oferă asistenţă animalelor aflate la ananghie.

Cinci masculi și patru femele, perfect sănătoși după ce au primit îngrijirile necesare!

Se pare că acești pui erau din rasa Ciobănesc German, în vârstă de aproximativ patru săptămâni, abandonaţi și condamnați la o moarte sigură dacă nu ar fi fost găsiți.

Datorită eforturilor şi implicării unor oameni minunaţi, aceste biete animale şi-au găsit câteva familii gata să le adopte, fiind pregătiți să primească și să ofere bucurie pentru toată viața lor.