Sari la conținut
Home » O cățelușă nu a avut probleme în a adopta doi pui de pisică abandonați și găsiți de stăpâna ei!

O cățelușă nu a avut probleme în a adopta doi pui de pisică abandonați și găsiți de stăpâna ei!

O cățelușă nu a avut probleme în a adopta doi pui de pisică abandonați și găsiți de stăpâna ei!

Evenimentul miraculos s-a petrecut în New York! O cățelușă nu a avut probleme în procesul de salvare a altor animale!

Instinctul de mamă al unei cățelușe a dus la un eveniment cu totul remarcabil! Faptele s-au petrecut în New York, atunci când o femeie pe nume Asa, a decis să salveze mai multe animale abandonate. Astfel, cățelușa Kona, are grijă de pisoii Chester și Blair de când aceștia aveau 10-12 săptămâni. Potrivit stăpânei celor trei, Asa, Kona și-a luat în serios rolul de mamă încă din primele zile când puii de pisică au ajuns în apartamentul lor, după ce au fost găsiți la gunoi, în decembrie 2020.

164 de animale au fost salvate de stăpână și îngrijite de cățelușa Kona!

Perioada pandemiei din New York a reprezentat o adevărată luptă pentru femeia pusă pe fapte mari! Asta datorită numărului remarcabil de animale abandonate și salvate, aproximativ 164 de suflete. Cățelușa ei de 5 anișori s-a ocupat de fiecare dintre ele. Printre puii de pisici crescuți până la 5-8 luni de Kona au mai fost maidanezii Moira, Johnny, Alexis și David.

Din fericire, majoritatea animăluțelor și-au găsit un adăpost după ce Asa a postat fotografiile pe o rețea socială. Doar zece dintre animale au ajuns într-un adăpost din New York, SUA și își așteaptă stăpân.

Întrebată despre greutățile pe care le întâmpină în tot acest proces, femeia a declarat:

Salvarea animalelor și tot acest proces poate fi foarte obositor, atât emoțional, psihic cât și financiar. Pentru mine, aspectul emoțional este cel mai dificil. Am plâns de nenumărate ori atunci când a trebuit să dau animalele mai departe, în adopție sau adăposturi, deoarece s-a format o legătură puternică cu fiecare animăluț salvat, legătură care îmi va rămâne mereu întipărită în minte”, a declarat Asa.