Sari la conținut
Home » Un câine paralizat și abandonat a fost abandonat fără milă pe un drum!

Un câine paralizat și abandonat a fost abandonat fără milă pe un drum!

  • de

Un câine paralizat și abandonat a fost abandonat fără milă pe un drum!

Oamenii au găsit un câine într-o stare deplorabilă!

Pe nume Khan, un câine în vârstă din Turcia, a fost găsit grav bătut şi aruncat lângă o grămadă de gunoi de lângă un pârâu. Salvatorii l-au transportat pe Khan la clinica „Let’s Adopt Rescue Center”, unde i-au fost evaluate rănile.

Abuzurile repetate l-au paralizat, dar, pe măsură ce salvatorii s-au apropiat de el, Khan şi-a adunat ultimele puteri reuşind să-şi arate bucuria că cineva s-a gândit să îi sară în ajutor.

În următoarele două săptămâni, el a dovedit o dorinţă incredibilă de a trăi, recuperându-se atât la nivel fizic, cât şi emoţional.

Ei se temeau de ce putea fi mai rău, dar sclipirea speranţei din ochii lui Khan i-a făcut pe aceşti oameni să îi ofere cea mai bună îngrijire.

În scurt timp a putut fi transferat la terapie fizică specializată pentru diminuarea efectelor paraliziei.

Spre surprinderea tuturor, Khan s-a dovedit a fi un adevărat luptător!

Cu paşi mici, dar siguri, curând Khan a reuşit să se deplaseze în jurul centrului de recuperare. După câteva săptămâni, stătea pe propriile picioare fără niciun ajutor, împărtăşind dragostea cu îngrijitorii săi printr-o mulţime de îmbrăţişări şi sărutări!

Un câine
Un câine

Ulterior, Khan şi-a găsit fericirea supremă într-un cămin călduros, alături de tânăra care l-a adoptat. El nu a renunțat niciodată la speranță, fiind convins că cineva, cândva, îi va sări în ajutor, ceea ce s-a și întâmplat.

În videoclipul de mai jos poate fi observată transformarea uimitoare a patrupedului.