Sari la conținut
Home » Un câine încearcă să ajute partenerul lovit de o mașină: deținem imagini video

Un câine încearcă să ajute partenerul lovit de o mașină: deținem imagini video

Un câine încearcă să ajute partenerul lovit de o mașină: deținem imagini videoImaginile nu mai au nevoie de nici o prezentare. Ele vorbesc de la sine și ajung direct la inimile oamenilor. Imaginile surprinse cu ajutorul unor camere de luat vederi montate în orașul Huancayo spun toată durerea unui câine care nu renunță și încearcă să-i salveze viața prietenului său.

Un câine încearcă să ajute partenerul lovit de o mașină. „Hai, ridică-te”

Un câine este întins pe pământ, celălalt, stând în picioare, pare că vrea să se joace. Dar nu. Scena  s-ar fi dovedit a fi altceva. Da, pentru că ceea ce se întâmpla era sfârșitul trist al unei tragedii.Câinele întins pe trotuar tocmai a fost lovit de o mașină și, poate deja lipsit de viață, el stă nemișcat pe trotuar, în timp ce însoțitorul său patruped a încercat în zadar să-l salveze, potrivit ilmessaggero.it.„Hai, ridică-te”, părea că vrea să spună în timp ce îi mișca trupul cu laba. Apoi, după secunde interminabile, realizând probabil că nu mai rămâne nimic de făcut, bietul câine s-a oprit.Mai jos puteți vedea imaginile terifiante cu cei doi prieteni:https://youtu.be/CdYPX6DTjU4Vă prezentăm mai jos un alt caz extrem de trist.Imaginea sumbră cu Magui a frânt milioane de inimi. Și-a petrecut ultimele clipe din viața în brațele stăpânului său

Imagine sumbră cu Magui. Zgomotul produs de pocnitori/petarde/ artificii generează câinilor frică și/sau anxietate! Iar mulți dintre fac atac de cord și mor. Asta s-a întâmplat și cu patrupedul unei femei din Argentina.