Un câine fără adăpost și-a așteptat salvarea în fiecare zi, fără să își piardă speranța la o familie!

Răsplata nu s-a lăsat așteptată pentru un câine care a trăit pe străzi!

O nouă acțiune a voluntarilor Howl of a Dog a salvat viața unui biet câine care trăia pe străzi, fără să aibă parte de dragostea oamenilor. Pe nume Remy, patrupedul nu a renunțat la visul să de a avea o familie care să îl îngrijească și iubească.

Câinele saluta prietenos pe toată lumea care îi trecea prin față, sperând că va primi puțină atenție.

Aşa că Remy a cutreierat oraşul şi s-a refugiat în faţa unui mic magazin alimentar, unde un om cu suflet mare îl hrănea în fiecare zi. Deoarece toate aceste îngrijiri nu erau suficiente pentru a menţine starea de sănătate a animalul, voluntarii au decis să-i găsească o familie adoptivă.

În ciuda caracterului prietenos al lui Remy, salvatorii nu a reuşit să găsească pe nimeni interesat să-l adopte. Chiar dacă avea un adăpost improvizat, iar mâncarea pe care o primea în fiecare zi îi era suficientă pentru a-și duce viața mai departe, el avea nevoie urgentă de o familie.

În fiecare zi, voluntarii Howl Of A Dog reveneau, iar Remy alerga fericit spre ei, salutându-i.

Remy parcă aştepta pe cineva. Era ca şi cum, pentru prima dată în întreaga sa existenţă, cineva îi oferea atenţie şi dorea să-i schimbe viaţa.

Salvatorilor le-a fost imposibil să înţeleagă cum cineva refuză să-i ofere o şansă unui câine cu totul special şi iubitor.

În loc să lase câinele pe străzi, au decis să-l ia cu ei. Remy a fost plasat într-o casă temporară, până în momentul în care se va putea bucura de o familie care decide să-l păstreze pentru totdeauna.

Acum, Remy s-a recuperat complet şi trăieşte fericit în casa lui de plasament.

Un câine
Un câine