Sari la conținut
Home » Bucuria unui câine adoptat după ce a petrecut patru ani într-un adăpost!

Bucuria unui câine adoptat după ce a petrecut patru ani într-un adăpost!

  • de

Bucuria unui câine adoptat după ce a petrecut patru ani într-un adăpost!

O familie, tot ceea ce și-a dorit un câine aflat într-un centru pentru animale!

Un câine adorabil pe nume Dreadlock a ajuns într-un adăpost pentru animale în urmă cu patru ani, iar de aici înainte viața lui s-a complicat extrem de mult. Tot ceea ce își dorea patrupedul era să fie adoptat de o familie iubitoare.

Deşi era un câine sănătos şi cu o personalitate adorabilă, el a fost nevoit să privească modul în care sute de căţeluşi părăseau adăpostul în timp ce el continua să-şi petreacă nopţile în cuşca lui.

El a fost salvat de pe străzi de către voluntarii de la „The Soi Dog Foundation” din Phuket, Thailanda. Voluntarii au petrecut ore întregi îmbăindu-l şi tăindu-i toată blana încâlcită.

Dreadlock a fost în cele din urmă adoptat după ce stătuse în adăpost timp de patru ani.

Nu simte nevoia să se joace mereu şi, deşi este foarte afectuos, nu se entuziasmează decât dacă experimentează ceva cu totul special.

„Eşti atât de frumos! Nu înţelegem cum de a durat atât de mult să-ţi găseşti o familie.”

Câine
Câine

Acum, patrupedul este extrem de fericit în noua lui familie, iar noii săi stăpâni depun toate eforturile pentru ca acesta să se adapteze cât mai repede noilor condiții de trai. Se pare că totul avea să se rezolve cu bine, indiferent de timpul necesar.

“El este foarte fericit. Vă mulţumim oameni buni pentru că l-aţi adoptat. El merita asta. “- a scris reprezentatul adăpostului într-o postare pe Facebook.