Sari la conținut
Home » Trecut printr-o grea suferință, un câine primește o nouă șansă la viață!

Trecut printr-o grea suferință, un câine primește o nouă șansă la viață!

Trecut printr-o grea suferință, un câine primește o nouă șansă la viață!

Un câine abandonat în Bulgaria a fost salvat de la o viață îngrozitoare!

Pentru Duke, viața nu a fost deloc ușoară. Patrupedul a fost nevoit să supraviețuiască în condiții greu de descris, fără mâncare și dragostea familiei, după ce a fost abandonat fără milă.

La vârsta de numai zece luni, Duke a fost lăsat la marginea unui oraș, într-un loc puțin frecventat de către localnici, cu scopul clar de a-și găsi sfârșitul. Însă, câinele nu a renunțat la viața sa, continuând să aibă speranțe că va fi salvat.

Dar totul s-a schimbat odată cu sosirea salvatorilor care au intervenit voluntar, fiind impresionați de povestea acestuia de viață.

Adevărul este că fusese abandonat de proprietarii săi cu singura intenţie de a-i pune capăt vieţii. Videoclipul de mai jos ne prezintă cu exactitate situația lui Duke, în ochii căruia se putea citi suferința la care a fost supus de-a lungul vieții sale, nu foarte lungi.

Singura mâncare la care a avut acces au fost câteva resturi rămase de la oamenii care trecuseră pe acolo. Înfometat și fără un adăpost adecvat, câinele încerca să supraviețuiască.

Tot ce era nevoie în cazul acestui gest inuman comis faţă de un biet patruped nevinovat era ca un erou să vină şi să-l salveze. Altfel, câinele se pare că era destinat să moară.

Un câineDin fericire, o femeie care locuia în sat a văzut acest câine şi a înţeles situaţia în care se afla şi marea suferinţă prin care trecea. Duke trebuia de urgenţă scos din acea zonă. Ea a intervenit cerând ajutor organizaţiei caritabile „Rudozem Street Dog Rescue”, care se ocupă de salvarea şi reabilitarea animalelor nevoiaşe. Drept urmare, Tony Rowles, cofondatorul centrului de salvare, a mers imediat la faţa locului ca să investigheze, iar ulterior a reușit să îl salveze cu bine.

Un câine
Un câine