Sari la conținut
Home » Un câine extrem de talentat! Un patruped acompaniază un artist stradal, spre uimirea trecătorilor

Un câine extrem de talentat! Un patruped acompaniază un artist stradal, spre uimirea trecătorilor

  • de

Un câine extrem de talentat! Un patruped acompaniază un artist stradal, spre uimirea trecătorilor.

Trecătorii au avut parte un moment cu totul special, atunci când un câine a decis să își expună talentul!

Un câine din Ucraina își făcea plimbarea zilnică alături de stăpânul său, însă totul avea să ia o întorsătură deosebită în momentul în care l-a văzut pe Serghei Ivanovici cântând la instrument. Bărbatul își câștigă existența prin această modalitate de a înfrumuseța viața trecătorilor, prin momente adevărat unice. Însă, el nu se aștepta nicicând la ceea ce avea să urmeze.

Recent, bărbatul se postase în faţa unei clădiri, când deodată, un animal de companie care mergea pe stradă s-a oprit când a auzit sunetul clarinetului.

Clarinetistul a remarcat prezenţa câinelui din momentul în care a început să cânte primele note. Pe lângă aptitudinile sale pentru muzică, acest câine a atras toate privirile cu drăgălăşenia şi naturaleţea sa.

Cei doi „artişti” au reuşit să interpreteze un duet original, care nu a lăsat indiferent pe niciunul dintre cei prezenţi.

animal de companie

Serghei cântă la clarinet pe străzile din Dnipropetrovsk, Ucraina.

În cele din urmă, atunci când patrupedul a prins puţină încredere, a început să urle parcă dorindu-şi să-l acompanieze pe Serghei.

Era clar că acest animal era un mare iubitor de muzică şi era dispus să-şi arate pasiunea într-un mod cu totul original.

Un câine
Un câine

În acea zi, Serghei a captivat atenţia multor trecători, care s-au oprit din drumul lor pentru a asculta şi pentru a lăsa câţiva bănuţi celor doi muzicieni talentaţi.