Sari la conținut
Home » Salvat în ultima clipă de la moarte! Un câine flămând primește o nouă șansă la viață

Salvat în ultima clipă de la moarte! Un câine flămând primește o nouă șansă la viață

  • de

Salvat în ultima clipă de la moarte! Un câine flămând primește o nouă șansă la viață.

Un câine chinuit a fost ținta unei adevărate operațiuni de salvare!

O familie din Pennsylvania s-a arătat extrem de nepăsătoare față de bunăstarea câinelui lor, un adorabil Golden Retriever pe nume Bruno. El a ajuns în situația în care trebuie să lupte pentru supraviețuire.

Autorităţile au dus câinele voluntarilor de la One Dog a Time. Acolo animalul a fost supus unui consult medical amănunţit şi a fost diagnosticat cu malnutriţie şi deshidratare severă. Pe lângă unele boli de piele.

A fost salvat în momentul în care ajunsese la greutatea de nouă kg.

Coastele i se vedeau destul de pronunţat, avea mai multe răni la picioare, iar blana era deteriorată şi acoperită de murdărie.

Ca parte a recuperării, Bruno a fost trecut pe o dietă pentru a creşte în greutate încet şi constant. Există speranţe că acest câine îşi va putea găsi o familie minunată după ce va depăşi acest moment nefericit.

La rândul lor, Jeffrey Levan şi soţia sa, Amber Levan, se fac vinovaţi de gravă neglijare şi cruzime faţă de animale. Cuplul lucrează la Dauphin County Judicial Center şi, deşi mass-media a încercat să îi contacteze pentru a afla motivul maltratării bietului Bruno, totul a fost inutil.

Din păcate, nu este prima dată când un ofiţer de poliţie se face vinovat de neglijenţă. În noiembrie 2016, poliţistul Michael Long a fost arestat pentru că l-a abandonat pe PitBull-ul Cranberry, bolnav şi flămând, într-un sac de gunoi.

În tot acest timp, bătrânul lor animal de companie se află pe drumul spre recuperare încă de la începutul lunii iunie, când a fost transferat în adăpost, și va mai dura câteva luni bune.

Cei de la One Dog at a Time depun toate eforturile să-i găsească o casă potrivită.

Un câine
Un câine