Sari la conținut
Home » Un câine fără stăpân a primit o atenție deosebită din partea unui măturător stradal!

Un câine fără stăpân a primit o atenție deosebită din partea unui măturător stradal!

  • de

Un câine fără stăpân a primit o atenție deosebită din partea unui măturător stradal!

Bărbatul a încercat să îi facă ziua mai frumoasă pentru un câine care trăiește pe stradă!

Câinii care trăiesc pe stradă sunt supuși unui pericol constant, asta după ce trebuie să supraviețuiască pe cont propriu, din resturile pe care le găsesc. Chiar dacă alți oameni le oferă mâncare din când în când, aceste gesturi, demne de apreciat, reprezintă doar un mic ajutor față de ceea ce au cu adevărat nevoie animalele de companie fără stăpân.

Următoarea poveste ne prezintă un astfel de ajutor pentru un animal de companie care este nevoit să trăiască pe stradă, fără să se cunoască cu adevărat motivul. Fie că s-a născut pe stradă sau a fost abandonat ulterior de familie, patrupedul încearcă să supraviețuiască și se bucură în momentul în care primește puțină atenție.

Într-un videoclip adorabil postat pe Twitter, un măturător stradal a fost surprins luând o scurtă pauză de la sarcinile sale obişnuite. După ce a trecut pe lângă un câine fără stăpân ce se odihnea în mijlocul străzii, măturătorul a decis să se oprească.

Un câine
Un câine

Folosindu-şi matura asemeni unei perii de mari dimensiuni, bărbatul a copleşit căţelul cu mângâieri. Şi astfel, ziua acelui câine fără stăpân a devenit brusc mult mai frumoasă.

Nu este clar când şi unde a fost filmată această scenă, evident de către un vecin aflat la un etaj superior. Dar aceste detalii lipsă cu greu diminuează caracterul special al acelui moment cu adevărat special.