Sari la conținut
Home » Un câine bătrân și surd a fost salvat după ce a adormit pe o terasă!

Un câine bătrân și surd a fost salvat după ce a adormit pe o terasă!

  • de
câine

Un câine bătrân și surd a fost salvat după ce a adormit pe o terasă!

Nimeni nu se aștepta să vadă un câine refugiat pe terasă!

După o viață petrecută pe străzi, un câine bătrân și bolnav a ajuns la capătul puterilor și a decis să nu se mai lupte cu greutățile.

cățel

Patrupedul a trăit pe străzile din Los Angeles, fiind pus în fiecare zi în dificultate de condițiile grele de trai. El a ajuns pe o terasă și pentru prima oară a adormit fără alte griji, fără să se aștepte la ceea ce avea să urmeze. Când s-a trezit, o femeie a văzut patrupedul istovit care dormea pe terasa casei și l-a numit Solovino.

Femeia l-a lăsat să se odihnească, iar între timp a contactat Rocket Dog Rescue, din San Francisco.

patruped
patruped

De atunci, Solovino a fost transferat în mai multe case de plasament şi, de fiecare dată, proprietarii săi l-au returnat la centrul de salvare din cauza problemelor sale de sănătate, până când o voluntară pe nume Messina a decis să îl adopte:

„Aşadar, când l-am întâlnit şi am văzut cât de trist era, am ştiut că va rămâne cu mine pentru totdeauna, indiferent ce se va întâmpla”, a spus Messina.

„Şi-a ţinut coada între picioare 24 de ore pe zi, chiar şi atunci când mânca”, povesteşte Messina.

Messina a descoperit că bietul câine avea o deficienţă de auz care îl făcea să fie neliniştit în jurul oamenilor, însă era convinsă că trebuie să îi ofere toate condițiile din lume pentru a putea să îi ofere o viață cât mai normală și bună.

câine
câine