Sari la conținut
Home » Ajutor oferit unui câine fără adăpost surprins pe scaunul unui autobuz!

Ajutor oferit unui câine fără adăpost surprins pe scaunul unui autobuz!

  • de
câine

Ajutor oferit unui câine fără adăpost surprins pe scaunul unui autobuz!

Nimeni nu se aștepta ca un câine să călătorească în fiecare zi cu autobuzul!

Întâmplarea următoare a impresionat pe toți iubitorii de animale, după ce un șofer de autobuz a decis să îi facă ziua mai frumoasă unui câine fără stăpân. Totul a avut loc în Santiago, Chile, acolo unde un şofer de autobuz, aflat pe traseul obişnuit vede un câine urcând în spatele unui bărbat. Ideea iniţială a şoferului a fost că patrupedul era animalul de companie al omului respectiv, dar în momentul în care a ajuns la ultima staţie a văzut că patrupedul se afla încă pe scaun.

Şoferul a decis că nu va forţa câinele să coboare la capătul traseului, nu doar pentru că era departe de locul în care patrupedul se urcase, dar şi pentru că afară era destul de frig. Ce a făcut în schimb, a fost să întoarcă autobuzul şi să continue traseul stabilit în sens invers.

Şi în timp ce mulţi oameni ar putea reacţiona negativ la faptul că patrupedul era aşezat pe un scaun, acest lucru nu l-a deranjat deloc pe şoferul autobuzului. El și-a continuat cursa obișnuită, luând decizia să îi ofere un adăpost temporar patrupedului.