Sari la conținut
Home » Emoția unui bărbat când își regăsește câinele pierdut!

Emoția unui bărbat când își regăsește câinele pierdut!

  • de
câinele

Emoția unui bărbat când își regăsește câinele pierdut!

Nimeni nu poate înțelege cu adevărat bucuria unui proprietar de câini care și-a revăzut câinele favorit, după o lungă perioadă de despărțire!

Pe nume Arrow, câinele unei familii din California a avut ghinionul să se piardă de stăpânul său, iar această situație a dus la un adevărat chin pentru toată lumea.

Cu fiecare minut care trecea, o mulțime de gânduri negative îi apăreau în gând, fiind convins că există riscul să se piardă pentru totdeauna.

câinele
câinele

Spre norocul lui, un echipaj de poliție din Watsonville a decis să îi readucă împreună, fiind impresionați de dragostea stăpânului pentru animalul său de companie favorit. Chiar dacă căutările iniţiale nu au scos însă la iveală nicio informaţie despre dispariţia patrupedului, oamenii legii nu s-au lăsat descurajați.

„Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, ofiţerii noştri au identificat o femeie care l-a găsit pe Arrow şi l-a dus acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliţie.

Din fericire, momentul a fost filmat şi publicat online pentru ca orice iubitor de animale să-l poată vedea:

Şi ţinând cont de reacţia lui Gary, aşteptarea chiar a meritat.

„Nu erau altceva decât lacrimi de bucurie.” – a scris Departamentul de Poliție despre emotionanta întâlnire. „Acestea sunt cu adevarat momentele pentru care trăim. “