Sari la conținut
Home » Revederea emoționantă între un bărbat fără adăpost și câinele său pierdut!

Revederea emoționantă între un bărbat fără adăpost și câinele său pierdut!

  • de

Revederea emoționantă între un bărbat fără adăpost și câinele său pierdut!

Cei doi sunt cei mai buni prieteni, indiferent de problemele cu care se confruntă!

Pe străzile orașului Memphis, un bărbat fără adăpost pe nume Rogers trăiește alături de câinele său loial. Bob, câinele său iubit a fost salvat de Rogers l-a salvat pe Bob dintr-un centru pentru animale, când acesta era foarte mic.

Dar totul în jurul lui Rogers s-a năruit când s-a trezit într-o dimineaţă şi a constatat că Bob nu mai era lângă el. O mulțime de gânduri negre i-au apărut imediat în minte, și a decis să își contacteze prietenii pentru a putea să îl caute împreună.

Situaţia a persistat până într-o zi când Bob a ajuns în grija adăpostului din Memphis, unde un oficial l-a recunoscut din pliante. De îndată ce şi-a dat seama că acesta ar putea fi acelaşi câine, a sunat la numărul din anunţ.

Rogers a confirmat că respectivul patruped era nimeni altul decât Bob şi au stabilit o întâlnire. De îndată ce Bob îşi vede prietenul, bucuria lui nu cunoaşte limite! Sare în sus de bucurie, dând din coada cu repeziciune.

Revederea emoționantă între un bărbat și câinele său pierdut

Bob nu-şi poate reţine fericirea şi este evident pentru oricine cât de mult îl iubeşte pe Rogers.

Reuniunea lor a fost filmată şi este cu siguranţă una dintre cele mai emoţionante revederi văzute vreodată. Pentru ei, greutățile cu care se confruntă pe stradă nu reprezintă sfârșitul lumii, atât timp cât se au unul pe altul.