Sari la conținut
Home » Un câine abandonat într-un loc izolat a primit o nouă șansă la viață!

Un câine abandonat într-un loc izolat a primit o nouă șansă la viață!

  • de

Un câine abandonat într-un loc izolat a primit o nouă șansă la viață!

O femeie a fost impresionată de un câine abandonat și nevoit să trăiască pe cont propriu!

În timp ce se deplasa cu mașina, o femeie a putut observa pe un drum lăturalnic, un biet cățel care implora să fie salvat. Chiar dacă a fost abandonat tot de oameni, patrupedul știa că singura lui șansă la salvare era această femeie.

Primul lucru la care s-a gândit a fost să-i potolească foamea, drept urmare i-a oferit doi pumni de bobiţe pentru câini.

De îndată ce şi-a dat seama că hrana era numai pentru el, s-a apropiat şi a mâncat tot.

„La început, căţeluşul era foarte nervos şi speriat, dar imediat ce femeia a pus mâncarea pe pământ, el i-a mulţumit afectuos cu o serie de gesturi adorabile” – a comentat un utilizator de internet.

După ce i-a câștigat încrederea bietului animal de companie, femeia a decis să îl ducă la un adăpost pentru animale.

Se pare că această femeie mărinimoasă poartă întotdeauna cu ea o pungă de hrană pentru animale şi puţină apă, tocmai pentru astfel situaţii de care nu este străină.

„Nu putem să nu aplaudăm gestul acestei femei al cărei nume nu îl cunoaştem. Prin urmare, ea şi-a întrerupt călătoria cu maşina pentru a hrăni un căţeluş care era singur în mijlocul pustietăţii” – a comentat un alt utilizator.

Potrivit presei locale, femeia se deplasa cu maşina personală pentru a-şi vedea rudele când, dintr-o dată, l-a observat pe acest blănos îngrozit şi singur, lătrând neîncetat.

Un câine
Un câine