Sari la conținut
Home » Imagini amuzante cu un cățel care a găsit proteza stăpânului său!

Imagini amuzante cu un cățel care a găsit proteza stăpânului său!

Imagini amuzante cu un cățel care a găsit proteza stăpânului său!

Un cățel a fost surprins într-o ipostază extrem de amuzantă!

Animalele noastre de companie nu încetează să ne surprindă! În această situație s-a aflat și următorul bărbat din întâmplarea de mai jos, care într-un moment de neatenție și-a surprins patrupedul într-un mod extrem de neobișnuit și amuzant. Nimeni nu s-ar fi așteptat la gestul cățelului adorabil, care a decis să profite preț de o clipă de neatenția stăpânului său.

O utilizatoare a platformei Twitter, identificată sub numele Euny, a împărtăşit câteva fotografii cu căţeluşa Maggie, încercând să „împrumute” proteza dentară a tatălui ei. Din păcate pentru Maggie, ascunderea unei proteze nu este o sarcină uşoară pentru un Shih Tzu, care a fost „surprins” în fapt. Spre norocul lor, tânăra a fost pregătită să imortalizeze momentul amuzant, pe care ulterior l-a împărtășit pe rețelele de socializare.

„Am râs cu lacrimi şi le-am arătat pozele tuturor colegilor mei”, a spus ea după ce tatăl ei i-a trimis pe telefon fotografiile cu Maggie.

La un moment dat, bărbatul a adormit, iar Maggie a văzut cea mai bună oportunitate de a trece la fapte. În câteva clipe, proteza dentară pe care pusese ochii a ajuns chiar în gura ei!

Cățel
Cățel

Euny a declarat pentru BuzzFeed News că atunci când tatăl ei s-a trezit din somn, a descoperit-o pe Maggie sub masa din sufragerie, zâmbind către el cu nişte dinţi nou nouţi.

Pentru a urmări trăsnăile lui Maggie, puteţi vizita pagina sa oficială de pe Instagram.

Până în acest moment imaginile amuzante au fost distribuite de peste 50.000 de ori, oamenii fiind amuzanți de fapta patrupedului, cât și de ipostaza nemaivăzută.

În final, totul s-a încheiat cu bine, Euny mărturisind că tatăl ei a fost nevoit să ajungă la dentist pentru o proteză nouă.