Sari la conținut
Home » Un câine abandonat a intrat într-o mașină de poliție!

Un câine abandonat a intrat într-o mașină de poliție!

  • de

Un câine abandonat a intrat într-o mașină de poliție!

O frumoasă poveste de salvare pentru un câine abandonat pe stradă!

Întâmplarea următoare a avut loc în Santa Catarina, Brazilia, acolo unde doi polițiști își duceau la îndeplinire îndatoririle zilnice. În momentul în care ei au decis să se întoarcă la autovehicul, au descoperit cu srurprindere un adorabil patruped. Câinele abandonat se pare că a ştiut bine unde să vină pentru a cere ajutor! Puiul a găsit geamul deschis şi a sărit în maşina de patrulare, aşteptând cuminte întoarcerea poliţiştilor.

„Poliţiştii au fost uimiţi”, a scris unul dintre utilizatorii platformei Facebook, în corpul postării. „A plâns mult. [Câinele] părea să fi fost abandonat pe marginea autostrăzii.”

Un câine
Un câine cu totul deosebit într-o mașină de poliție

Oamenii legii au fost de-a dreptul uimiţi de felul în care acest câine inteligent a venit să le ceară ajutorul şi au decis să-i ofere o călătorie gratuită până la secţia de poliţie. Acolo, viaţa lui Rex s-a schimbat în bine deoarece unul dintre ofiţeri a decis să adopte căţeluşul!

„[El] a decis să-l adopte, ceea ce i-a bucurat mult pe copiii săi” – este mesajul postat de Poliţia din Santa Catarina. „Câinele se numeşte Rex!” – au mai adăugat aceştia.