Sari la conținut
Home » Un câine a impresionat pe toată lumea prin dansul său adorabil!

Un câine a impresionat pe toată lumea prin dansul său adorabil!

  • de

Un câine a impresionat pe toată lumea prin dansul său adorabil!

O nouă viață pentru un câine trecut printr-o lungă perioadă de singurătate!

Pentru Ginger, un câine gri adorabil care a fost salvat de pe străzile din Florida, salvarea de pe stradă de către un grup de voluntari și transportarea acestuia la un adăpost i-a schimbat complet viața.

Micul câine era foarte docil, dar era evident pentru oricine că şi-a petrecut viaţa pe străzi şi a suferit nenumărate greutăţi. O vizită la veterinar a confirmat că sănătatea lui Ginger era într-adevăr în pericol.

Din fericire, echipele de salvare nu erau dispuse să renunţe. Au observat că adorabilul Ginger ştia de minune un „dans” amuzant, aşa că au decis să îl filmeze pentru a le arăta tuturor minunata lui personalitate.

Din păcate, de fiecare dată când o familie dornică să adopte un câine a aflat despre starea lui Ginger, acesta a fost respins complet.

Mulţi au apreciat talentul special al lui Ginger pentru dans şi mii de oameni au spus că vor să-l adopte.

Un câine
Un câine

Câinele s-a ridicat pe picioarele din spate şi a făcut paşi mici şi graţioşi dintr-o parte în alta. Era felul lui de a saluta şi de a spune cât de mult îşi doreşte o familie adoptivă.

„Este atât de frumos! Este dureros să-l vezi cât de mult încearcă să atragă atenţia. Vrea ca oamenii să-i ofere dragoste” – a comentat un utilizator de pe Facebook.

Nu a durat mult până când videoclipul a ajuns să atragă atenţia a mii de utilizatori ai reţelelor sociale.

În cele din urmă, după câteva săptămâni, Ginger şi-a găsit o casă. Un cuplu îndrăgostit de animale l-a adoptat şi îl ajută cu medicamente şi multă dragoste să se vindece pe deplin.