Sari la conținut
Home » Un câine a fost legat și aruncat într-un tomberon! Gestul extrem i-a mobilizat pe iubitorii de animale

Un câine a fost legat și aruncat într-un tomberon! Gestul extrem i-a mobilizat pe iubitorii de animale

  • de

Un câine a fost legat și aruncat într-un tomberon! Gestul extrem i-a mobilizat pe iubitorii de animale.

O căţeluşă pe nume Fawna a fost găsită abandonată într-un tomberon!

Gest incredibil al unei femei! O căţeluşă pe nume Fawna a fost găsită abandonată într-un tomberon, dovadă a lipsei de empatie față de un animal de companie pe care ți l-ai asumat în trecut.

Povestea următoare prezintă situația unei femeii fără suflet care a decis să își abandoneze cățelușa, însă ceea ce avea să se petreacă pe parcurs ne va reda încrederea în umanitate.

Femeia fără suflet, care locuise până atunci în statul Pennsylvania, a vrut să scape de Fawna pentru a se muta cu prietenul ei în Texas. A fost aruncată ca un gunoi pentru a-şi găsi sfârşitul zilelor, incapabilă să se mişte, să se hrănească sau să ceară ajutor.

Căţeluşa a stat aşa timp de 3 zile, până când una dintre persoanele responsabile cu ridicarea gunoiului a descoperit-o.

Nathan Binnie, salvatorul animalului condamnat la moarte!

Nathan Binnie, un om cu suflet mare a găsit căţeluşa încă în viaţă, dar într-o stare avansată de subnutriție. A decis să o ducă la adăpostul Humane Society din Westmoreland pentru îngrijiri.

Se pare că, fosta ei proprietară nu şi-a asumat niciodată responsabilitatea îngrijirii ei, după cum a declarat medicul veterinar care a examinat-o.

A ajuns să cântărească 32 de kilograme după câteva luni!

Dar când Fawna a ajuns în adăpost, Megan Fritz, una dintre voluntarele acestei asociaţii, s-a îndrăgostit iremediabil de biata căţeluşă şi a decis să o adopte, fiindu-i aproape în fiecare moment al vindecării sale.

Cu o răbdare infinită, dar mai ales cu multă dragoste, cei de la adăpost au reuşit să o ajute să-şi revină,

Fawna nu şi-ar fi putut imagina niciodată cât de mult se va schimba totul, de la calvarul pe care l-a trăit, la o viaţă plină şi fericită, pe care o merita atât de mult.

Din fericire, câinele era microcipat, iar femeia care a abandonat-o pe Fawna a fost identificată. Apoi, cu ajutorul autorităţilor, au reuşit să o localizeze şi a fost acuzată de cruzime împotriva animalelor. În plus, va trebui să plătească o amendă de 600 USD.

Femeia va fi supusă unui examen psihiatric şi i se va interzice să mai deţină animale de companie.