Sari la conținut
Home » Imaginea nepăsării a emoționat o lume întreagă! O cățelușă abandonată s-a urcat în autobuz pentru a se întoarce „acasă”

Imaginea nepăsării a emoționat o lume întreagă! O cățelușă abandonată s-a urcat în autobuz pentru a se întoarce „acasă”

Imaginea nepăsării a emoționat o lume întreagă! O cățelușă abandonată s-a urcat în autobuz pentru a se întoarce „acasă”.

Abandonul, o practică din ce în ce mai întâlnită în lume!

Rețelele sociale au fost luate cu asalt de o imagine de-a dreptul emoționantă! În Bradford, West Yorkshire (Marea Britanie), un câine s-a urcat într-un autobuz, s-a așezat cuminte pe unul dintre scaune, cu speranța că va ajunge „acasă”.

Expresia deosebit de tristă a cățelușei exprimă sentimentul de singurătate și intuiția că ceva nu este în neregulă.

O scenă fotografiată rapid de o femeie care la scurt timp a postat imaginea pe pagina ei de Facebook. Postarea a devenit imediat virală, adunând mii de reacţii şi distribuiri, mai ales pentru că patrupedul în cauză, o căţeluşă adorabilă pe nume Olive, voia cu disperare să ajungă acasă.

Din păcate pentru acest animal cu suflet mare, nimeni nu avea să o aștepte la capătul stațiilor, fiind singură pe lume. Oamenii care au văzut câinele urcând în autobuz au început să se îngrijoreze când şi-au dat seama că niciun om nu va veni să o ia:

„La un moment dat câinele a încercat să coboare din autobuz, dar vehiculul nu ajunsese încă în staţie, aşa că am ţinut-o la bord şi cineva a rămas alături de ea. La capăt de linie, nimeni nu ştia ce să facă, aşa că biata Olive a fost dusă la un adăpost din apropiere, în speranţa că stăpânul ei va veni să o recupereze”, a declarat cea care a fotografiat scena emoționantă.

Vestea bună este că acest caz a fost distribuit masiv prin intermediul rețelelor sociale, iar astfel Olive a primit o mulțime de cereri de adopție, fiind doar o chestiune de timp până când își va găsi o casă iubitoare.

Scena rămâne însă totuși una extrem de emoționantă, privirea pierdută de pe chipul cățelului atunci când a realizat că este abandonat și nu își va mai revedea vreodată foștii săi stăpâni, valorează mai mult decât o mie de cuvinte.