Sari la conținut
Home » Un câine a avut o reacție cu totul surprinzătoare atunci când își vede un „frate” legat!

Un câine a avut o reacție cu totul surprinzătoare atunci când își vede un „frate” legat!

  • de

Un câine a avut o reacție cu totul surprinzătoare atunci când își vede un „frate” legat!

Totul lumea a fost impresionată de un câine sufletist!

Pe nume Dmitry Timchenko, un tânăr a fost martorul unui gest cu totul neobișnuit!

Totul s-a întâmplat în Novorossiisk, Rusia, când a observat un PitBull ce era legat de un gard. Aparent, câinele fusese lăsat acolo doar momentan de către stăpânul său, care se afla la cumpărături.

Dar un alt animal care trecea pe lângă el a văzut lucrurile în mod diferit.

Şi pe lângă faptul că este inteligent, este şi foarte afectuos. În timp ce Dmitriy privea uimit, câinele s-a apropiat de PitBull şi a început să-i dezlege nodul. Nu a durat prea mult până când a „eliberat” PitBull-ul, care era gata să plece alături de „salvatorul” său în căutare de noi aventuri.

Acesta era un câine fără stăpân, extrem de îngrijorat că PitBull-ul fusese abandonat. Deşi nimeni nu ştie de unde provine acest câine, Dmitriy susţine că pare sănătos şi că se descurcă destul de bine pe străzi.

„L-am mai văzut pe acest câine cutreierând oraşul în repetate rânduri”, spune Dmitriy. „Foloseşte întotdeauna trecerea de pietoni pentru a traversa strada. Este un câine foarte inteligent.”

Observând că PitBull-ul era dispus să plece alături de noul său prieten, Dmitriy şi iubita sa au intervenit rapid. Nu-şi doreau ca proprietarul PitBull-ului să creadă că cineva îi furase câinele!

„Am intrat în magazin şi l-am chemat pe proprietar la casa de marcat”, spune Dmitriy. Era o femeie, care a ieşit imediat să-şi recupereze câinele.

Cu toate acestea, sperăm ca într-o zi cineva să îşi arate dragostea faţă de acest animal şi să îl adopte.

Un câine
Un câine

Deşi în final s-a dovedit a fi doar o neînţelegere, acest lucru demonstrează sufletul minunat al acestui câine al străzii.