Sari la conținut
Home » Un biet câine a fost salvat din timpul unei furtuni de zăpadă!

Un biet câine a fost salvat din timpul unei furtuni de zăpadă!

  • de
câine

Un biet câine a fost salvat din timpul unei furtuni de zăpadă!

O nouă viață pentru un câine care supraviețuia pe străzi!

O zi obișnuită avea să se transforme în frumoasa poveste de adopție a unui biet patruped care trăia pe străzi, pe cont propriu. Chiar dacă vara reușește cu greu să supraviețuiască din resturile pe care le găsește, atunci când vine vorba de iarnă, câinii trec printr-un adevărat chin, din cauza frigului extrem și a zăpezii.

Spre norocul următorului animal de companie, o femeie pe nume Kristin Salinas se deplasa la un magazin locat pentru a face cumpărături, observând la întoarcere câinele afectat de frig. Ea nu s-a gândit de două ori şi a venit cu un plan pentru a salva patrupedul înfrigurat care avea mare nevoie de ajutor.

Din păcate câinele nu lăsa pe nimeni să se apropie de el, îngreunând salvarea. Singura soluție a fost să îi ofere din mâncarea cumpărată, iar într-un final foamea a învins orice teamă.

patruped în zăpadă
patruped în zăpadă

După ce a prins încredere, Labradorul s-a apropiat de maşina lui Kristin şi s-a urcat pe bancheta din spate.

„În general câinii nu ştiu ce se întâmplă, aşa că încercăm să îi ajutăm”, a declarat Christine pentru Fox San Antonio. „Sper că în această perioadă oamenii îşi vor face timp să ajute animalele aflate în dificultate.”

câine
câine

De asemenea, ea a informat reporterii locali că nu este prima dată când salvează un animal aflat în nevoie, deoarece urmăreşte adesea patrupezii fără stăpân de pe străzi.