Labradorul care a mers 50 de kilometri până la stăpânul care o ABANDONASE, dar nu a vrut să-l vadă. Uite ce s-a întâmplat cu el!

Povestea lui Lady, un cățel bătrână, a facut inconjurul lumii după ce a mers aproape 50 de kilometri pentru a-și regăsi familia care o abandonase.

Labradorul a ajuns într-un adăpost pentru animale în 2012, când stăpânul ei a murit, însă a fost adoptată la scurt timp de o altă familie, însă noii stăpâni nu l-au plăcut, aşa că l-au dus înapoi la adăpost, motivând că nu s-a înțeles cu celălalt câine al familiei.

Apoi, Lady şi-a găsit un nou stăpân, însă dorul faţă de cei care o abandonaseră a fost atât de mare încât ea s-a întors la foștii stăpâni care l-au respins.

Abandonat acum de două familii, Lady a mers iar 50 de km până la adăpost, tot pe jos.Soarta lui s-a schimbat radical  când moştenitoarea companiei Wrigley Gum, Helen Rosburg, din Florida, a aflat povestea lui.

Helen a decis să-l adopte şi a trimis chiar un avion privat care să transporte câinele până la ea la fermă. Acum norocosul cățel locuieşte alături de alte 300 de animale salvate din adăposturi, potrivit Dailymail.

 

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da