Sari la conținut
Home » Un an de așteptare în fața casei fără niciun regret! Câinele abandonat își așteaptă foștii proprietari

Un an de așteptare în fața casei fără niciun regret! Câinele abandonat își așteaptă foștii proprietari

  • de

Un an de așteptare în fața casei fără niciun regret! Câinele abandonat își așteaptă foștii proprietari.

Patrupedul nu înțelege ceea ce s-a întâmplat!

Pentru un cățel pe nume Pumba, decizia de a fi abandonat i-a dat foarte mult de gândit. La început nu înțelegea ceea ce se întâmplă, venind în fiecare zi și așteptând în locul pe care îl considera odinioară, „acasă”!

Potrivit thedodo.com, familia sa şi-a strâns toate bagajele şi s-a mutat, fără Pumba. Bietul animal a fost lăsat pe străzi ca un obiect nefolositor şi a trebuit să supravieţuiască singur, fără să fi fost învăţat vreodată să facă acest lucru.

Câinele a primit mâncare de la vecini timp de un an, până într-un final când cineva a sunat la Hope for Paws. Când salvatorii au sosit, Pumba stătea pe iarbă, tot lângă vechea sa casă.

Patrupedul era traumatizat şi nu mai putea avea încredere în oameni. Salvatorii săi au încercat să instaleze o cuşcă cu mâncare pentru a-l ademeni în interior.

În cele din urmă, unul dintre salvatori s-a apropiat, indicând clar că are ceva bun de mâncare. În acel moment, Pumba a lăsat garda jos, permiţând să fie capturat şi apoi transportat la sediul grupului de salvare. După salvarea reuşită, Pumba a început procesul de recuperare.

Nu a durat mult şi Pumba a fost transferat într-o locuinţă temporară, unde primeşte multă atenţie şi dragoste. În plus, el are destul loc pentru a alerga, şi desigur, câţiva parteneri de joacă.

Videoclipul emoționant cu un an de așteptare în fața casei!

Câinele a simţit că totul se năruie în jurul său, dar a rămas în apropierea fostei sale case, aşteptând cu răbdare ca „familia” lui să se întoarcă.