Sari la conținut
Home » Un ajutor cu totul neobișnuit! O gâscă a decis să ajute un cățel în lupta cu frigul

Un ajutor cu totul neobișnuit! O gâscă a decis să ajute un cățel în lupta cu frigul

Un ajutor cu totul neobișnuit! O gâscă a decis să ajute un cățel în lupta cu frigul.

Animalele decid să se ajute în cele mai dificile momente!

Nimic nu ne mai surprinde din ceea ce înseamnă dovada de empatie arătată de animale din specii diferite, însă, următoarea întâmplare emoționantă are în centrul atenției un cățel de pe stradă înfrigurat, care primește un ajutor cu totul deosebit.

O gâscă a sărit să ajute un cățel abandonat!

Potrivit site-ului Snopes, o gâscă a decis să intervină atunci când a văzut un cățel care tremura de frig:

„În urma vortexului polar care a lovit America de Nord în ianuarie, un trecător a văzut o gâscă sau o raţă încălzind un căţeluş care tremura de frig. Bărbatul a găsit o gâsca înfrigurată, lipită de un stâlp, în statul american Montana. Gâsca proteja cu aripile ei un căţeluş care era cât pe ce să moară îngheţat. Avem atât de multe de învăţat ca specie…”, a declarat o voluntară de la adăpostul de animale.

Când a văzut că bietul căţel avea mare nevoie de ajutor, instinctul matern al acestei înaripate şi-a făcut imediat apariţia, iar cățelul abandonat s-a putut bucura de căldură.

O gâscă
O gâscă

Chiar dacă speciile nu au nimic în comun, gestul lor ne oferă o nouă dovadă de iubire sinceră între animalele aflate în nevoie. Exemplul lor este unul extrem de important pentru toată lumea.