De 509 Vizualizari

Uma Thurman, in lupta pentru salvarea rinocerilor!

Actrita hollywoodiana Uma Thurman, in varsta de 45 de ani, si-a manifestat sprijinul pentru salvarea speciilor de rinoceri pe cale de disparitie, conform contactmusic.com.

Starul din „Kill Bill” s-a deplasat peste hotare pentru a observa munca depusa de organizatia „Conservation Solutions”, care a pornit un parteneriat cu oficialii guvernamentali din Botswana, pentru lansarea unei campanii ce vizeaza salvarea rinocerilor de braconieri.

Membrii organizatiei au capturat rinoceri in Africa de Sud si i-au transportat in Botswana, unde se afla acum in siguranta, iar Uma Thurman a dat detalii despre aceasta actiune intr-o informare pentru America’s Town si revista Country.

uma2

Calatoria ei a fost documentata cu o serie de fotografii, iar declaratia ei despre aceasta actiune a fost: „Aceste animale sunt atat de frumoase, iar absurditatea situatiei in care se afla este atat de dureroasa… Ma dedic acestei cauze… Sunt aici pentru a ajuta… Am fost atat de impresionata (cand a pozat cu rinocerul)… Am pretuit acel moment!”, a spus actrita.

sursa foto: lastampa.it

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X