Sari la conținut
Home » Ultima zi de muncă a unui îngrijitor, despărțire emoționantă de patru pui de leu!

Ultima zi de muncă a unui îngrijitor, despărțire emoționantă de patru pui de leu!

  • de

Ultima zi de muncă a unui îngrijitor, despărțire emoționantă de patru pui de leu!

Acesta a postat un videoclip emoționant cu momentul despărțirii!

Acum 100 de ani, existau peste 200.000 de lei. Astăzi mai supraviețuiesc doar 20.000, potrivit Daily Mail. Această scădere dramatică a fost cauzată de impactul oamenilor asupra naturii, iar din păcate, specia riscă să dispară din natură.

Chiar dacă sunt îngrijite acasă sau într-o gradină zoologică, există mereu animale care își manifestă aprecierea și mulțumirea pentru tot ceea ce fac oamenii pentru ele.

pui de leu

Asemănător este și cazul puilor de leu din imaginile de mai jos, care vor să-i mulțumească îngijitorului lor. Acesta își petrece ultima zi de muncă alături de ei. Cu toții îl îmbrățișează ca niște copii care își iubesc tatăl:

„Aceasta este ultima mea zi alături de puii de leu”, scrie bărbatul lângă filmuleţul înduioşător pe care l-a postat pe Youtube.

Se pare că relaţia dintre el şi pui a fost una extrem de apropiată, iar asta se poate vedea lesne din imaginile de mai jos. Micuţii lei vin şi îl îmbrăţişează pe rând pe îngrijitorul care urmează se plece pe un alt drum. Momentul este unul de neuitat, iar cei patru pui de leu par să simtă că urmează să se despartă de cel care i-a îngrijit şi i-a iubit până atunci.