De 2548 Vizualizari

Face un lucru EXTREM de RUȘINOS, însă a fost DESEMNATĂ pasărea anului 2018

Uite de ce o pasăre a fost DESEMNATĂ pasărea anului 2018. Toată lumea știe că păsările mănâncă fructe, lucru normal. De această dată, cea care face cinste unei țări insulare, este porumbelul  Kereru, pasărea care a reușit să impresioneze atât de mult încât a fost desemnată pasărea anului 2018.

Organizatorii unui concurs care au încoronat pasărea anului 2018 porumbelul Kereru spun că porumbelul a ajuns în centru atenției pentru faptul că „bea cam mult, este neîndemânatic şi amuzant”.

Kereru sau porumbelul zeelandez din Noua Zeelandă are o pasiune pentru fructele fermentate, ce conţin desigur alcool.  Potrivit BBC, păsările sunt în mare parte bete, cad deseori din copaci şi sunt neîndemânatice.

„Sunt cunoscute deseori ca fiind neîndemânatice şi amuzante”, a declarat Megan Hubscher, din cadrul grupului de conservare ce organizează anual competiţia. Păsările se hrănesc cu fructe, iar în funcţie de sezon, aceste fructe pot fi fermentate, aşadar păsările se ameţesc.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X