Sari la conținut
Home » Uite ce mai face celebrul Cheluțu! Patrupedul are șansa să se implice într-un nou proiect

Uite ce mai face celebrul Cheluțu! Patrupedul are șansa să se implice într-un nou proiect

Uite ce mai face celebrul Cheluțu! Patrupedul are șansa să se implice într-un nou proiect

Cheluțu, câinele lui Dorian Popa a devenit o mică vedetă, atât în mediul online cât și pe micul ecran. Recent, simpaticul patruped a fost invitat într-o emisune TV de la Antena 1.

Cheluțu, un cățel cu notorietate, nu mai are nevoie de o melodie ca să fie celebru, prin intermediul stăpânului său va fi implicat într-un nou proiect ce îi va aduce mai multă faimă. Stăpânul să a anunțat pe canalul de Youtube că  pregătește un proiect ambițios pe care îl ține secret.

Ce viață a dus Cheluțu înainte să fie adoptat de Dorian Popa?

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click, Dorian Popa a spus povestea lu Cheluțu. A spus admiratorilor săi cum a ajuns prietenul său necuvântător. De dragul patrupedului, Dorian a lansat și o piesă, aflată acum printre preferințele românilor.

Cheluțu este un câine din rasa Bulldog francez. A fost adoptat de Dorian de la o cunoștință. Cântărețul a dezvăluit că animalul său de companie avea probleme, pentru că face parte dintr-o rasă greu de întreținut.

„Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștiință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși.

Într-adevăr, el era o fire mai dificilă, în sensul că ne-am chinuit până să-i găsim bobițele pe care să i le dăm să le mănânce. Refuză orice mâncare, dar conform criteriului când îi va fi foame va mânca, am încercat să nu-i dau ce-și dorește el să mănânce. Dacă el își dorește dulciuri și carne și nu-i fac bine, asta nu înseamnă că noi trebuie să ne supunem și să ne lăsăm înduplecați.

Și asta îi sfătuiesc pe toți proprietarii de căni să facă; să nu se lase înmuiați de acei ochi plângăcioși, care efectiv cerșesc orice mănânci tu la masă. Noi suntem oameni și mâncăm mâncare de oameni și ei sunt căței și trebuie să mănânce mâncare de căței. Mai ales rasele, așa cum le spun eu, de eprubetă, mai simandicoase sau mai dificile. Într-un final bine că și-a găsit bobițele care-i plac”, a declarat Dorian Popa.

 

Etichete: