Sari la conținut
Home » Coșmarul a luat sfârșit. A stat închis în cușcă pentru că făcea numai năzbâtii

Coșmarul a luat sfârșit. A stat închis în cușcă pentru că făcea numai năzbâtii

Un bulldog francez este ideal pentru aparatament

Coșmarul a luat sfârșit. A stat închis în cușcă pentru că făcea numai năzbâtii

Fiecare animal de companie are o poveste, iar un cântăreț îndrăgit de la noi a spus povestea cățelului care a stat închis în cușcă pentru că făcea numai năzbâtii, iaracum a devenit vedetă pe canalul de YouTube.

animal de companie

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click, Dorian Popa a spus povestea lu Cheluțu. A spus admiratorilor săi cum a ajuns prietenul său necuvântător. De dragul patrupedului, Dorian a lansat și o piesă, aflată acum printre preferințele românilor.

Cheluțu este un câine din rasa Bulldog francez. A fost adoptat de Dorian de la o cunoștință. Cântărețul a dezvăluit că animalul său de companie avea probleme, pentru că face parte dintr-o rasă greu de întreținut.

„Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștiință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși.

Într-adevăr, el era o fire mai dificilă, în sensul că ne-am chinuit până să-i găsim bobițele pe care să i le dăm să le mănânce. Refuză orice mâncare, dar conform criteriului când îi va fi foame va mânca, am încercat să nu-i dau ce-și dorește el să mănânce. Dacă el își dorește dulciuri și carne și nu-i fac bine, asta nu înseamnă că noi trebuie să ne supunem și să ne lăsăm înduplecați.

Și asta îi sfătuiesc pe toți proprietarii de căni să facă; să nu se lase înmuiați de acei ochi plângăcioși, care efectiv cerșesc orice mănânci tu la masă. Noi suntem oameni și mâncăm mâncare de oameni și ei sunt căței și trebuie să mănânce mâncare de căței. Mai ales rasele, așa cum le spun eu, de eprubetă, mai simandicoase sau mai dificile. Într-un final bine că și-a găsit bobițele care-i plac”, a declarat Dorian Popa.

„Căsuța mea va fi un fel de Zoo”

Dorian a povestit de ce i-a pus câinelui său numele de  Cheluțu: „Este foarte simplă, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a povestit Dorian Popa.

Cântărețul vrea să mai adopte și alte animale. Deși, marea lui dragoste este Cheluțu.

„Eu sunt terminat după animale. Îmi doream un cățeluș, uite că Dumnezeu nu a vrut că eu să cumpăr unul, ci să salvez un suflet. Deocamdată el ne ocupă tot timpul alături de cei doi motani, dar dacă Dumnezeu ne mai scoate în cale o astfel de oportunitate, sigur nu o voi evita, pentru că eu înainte de a termina casa am zis că a mea căsuță va fi un fel de Zoo”, a mai spus Dorian.

Etichete: