De 5359 Vizualizari

Tyson, cainele taiat cu toporul, se recupereaza. Dar mai are de trecut prin multe interventii chirurgicale….

Iubitorii de animale si nu doar ei au aflat, pana acum, cu siguranta, despre cazul cainelui „taiat cu toporul”…

Pentru cine nu stie, totusi povestea, este vorba de comuna aradeana Felnac, unde o femeie a gasit pe strada un caine mutilat, cel mai probabil, cu toporul….

„Are mandibula sparta si lipsa dinti de la lovitura. Este spart osul. Deocamdata nu se stie exact tot. Acum ii fac analize si teste. Si nici costurile exacte inca. Ajutorrr repede! Acest catel are nevoie urgenta de ajutor. Cineva i-a taiat boticul cu toporul. Are si la gat o rana. Doamna ce l-a gasit il duce la medic dar are nevoie de ajutor. Pentru ca singura nu se descurca . Va rugam sa il ajutati!”, scria Ioana Maria Ples pe pagina de Facebook.

catel 1

Iar ajutorul nu a intarziat sa apara. In persoana celui care iubeste animalele din toata inima si care nu se afla in fata primei salvari de acest gen – Kola Kariola (Marius Chirca). S-a deplasat imediat spre Arad, iar la Deva a preluat catelul. Acum, animalul care a primit numele Tyson, „pentru ca arata ca dupa un meci de box care, din nefericire, se pare ca a durat 100 de runde”, dupa cum spune salvatorul sau, a ajuns pe masa de operatie. „Este descompus la propriu: picioare, bazin, mandibula, craniu….etc. Iar trauma psihica va fi greu de vindecat. Urmeaza zile grele pentru el, cu anestezii si operatii. Dupa un timp va deveni un caine normal si sigur va avea parte de o viata asa cum merita”, anunta Marius Chirca pe pagina de Facebook a organizatiei Kola Kariola.

Insa nu trebuie sa uitam ca, toate aceste interventii costa. Asadar, cine doreste sa ajute financiar, o poate face donand orice sume de bani in conturile:

Ron: RO43RZBR0000060016698751

Euro: RO53RZBR0000060016698765

USD: RO90RZBR0000060016698778

Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

CIF: 33115589

Banca : Raiffeisen Bank

Cod Swift: RZBRROBU

PayPal: asociatia.kolakariola@yahoo.ro

Va putem reaminti si ca, potrivit Codului Fiscal, contribuabililor le este pus la dispozitie mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2015 catre o entitate non profit. Conform MFP, modalitatea de implementare este urmatoarea: contribuabilul trebuie sa completeze formularul 230 (pentru veniturile provenite din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartine pana pe 15 mai 2016. Formularul 230 se poate depune personal sau poste fi trimis prin posta. Nu implica nici o cheltuiala suplimentara nici pentru angajat nici pentru angajator, pur si simplu redirectionati 2% din impozit catre asociatia pe care o sprijiniti. Daca optati pentru Kola Kariola, formularul poate fi descarcat de la adresa http://www.asociatiakolakariola.com/…/5687…/formular_230.pdf si trebuie completat doar punctul I si sa semnat.

3 Comentarii

 1. NU-MI VINE SA CRED!
  CUM E POSIBIL ASA CEVA?
  CUM POATE NEOMUL ALA SA II FACA ASA CEVA ACESTUI CAINE?
  CUM ? CUM?
  II DORESC TOT RAUL DIN LUME PT FAPTA LUI SI SPER SA FIE GASIT SI PEDEPSIT!!!
  DONATI MACAR UN EURO PT ACEL CATELUS.. SA SE REFACA DUPA TRAUMA TRAITA. :-(
  VA ROG DIN SUFLET SA DONATI SI SA AJUTATI ACEL CATELUS… :(
  SA VA DEA DUMNEZEU CELOR CU GANDURI BUNE CA MINE! VA MULTUMESC!

 2. O romanca spune:

  niciodata nu-mi va fi mila de oameni

 3. Varinella spune:

  Omul = jegul de pe acest pamant.
  Animalul = creatia pamantului. Omul = extraterestru, naiba sa-l ia de unde vine.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X