Sari la conținut
Home » Trenul special construit pentru animalele salvate de pe străzi! Dragostea unui bărbat pentru câinii săi

Trenul special construit pentru animalele salvate de pe străzi! Dragostea unui bărbat pentru câinii săi

  • de

Trenul special construit pentru animalele salvate de pe străzi! Dragostea unui bărbat pentru câinii săi.

Un bărbat ieșit la pensie a decis să facă un gest superb pentru animalele salvate!

Pentru Eugene Bostick, un bărbat ieșit la pensie din Texas, vârsta de 80 de ani îi permite să facă tot felul de gesturi superbe pentru animalele salvate de pe străzi. Așa este cazul și ultimei sale realizări, după ce a reușit să construiască „cel mai frumos tren din lume”.

Potrivit thedodo.com, acesta nu este însă ca orice tren, iar pasagerii săi nu sunt călători obişnuiţi. El a vrut să construiască mijlocul de transport pentru câinii vagabonzi pe care i-a salvat de pe străzi.

El trăiește într-o zonă în care oamenii își abandonează foarte des animalele de companie, iar împreună cu fratele său au decis să facă o serie de fapte bune și să salveze animalele lăsate în voia sorții.

Treptat, ei au început să le asigure cheltuielile medicale, să-i sterilizeze şi să-i trateze de diferitele boli de care sufereau.

Eugene a decis să construiască un tren pentru a-i lua pe toţi câinii „lui” în plimbări distractive prin cartier şi prin pădurile şi parcurile din apropiere. Tot ce avea nevoie erau câteva butoaie din plastic şi pături, din care a construit „vagoanele”, şi câte o platformă cu roţi pe care apoi a aşezat butoaiele. La cârma trenului este evident, Eugene, cu un mic tractor pentru tuns gazonul.

Bărbatul mărturiseşte că patrupezii sar în sus de bucurie de fiecare dată când îl aud la „volanul” trenului!

Trenul special construit pentru animalele salvate