Sari la conținut
Home » Soluția unui bărbat pentru a ajuta câinii în vârstă! Cum și-a investit toate economiile strânse într-o viață

Soluția unui bărbat pentru a ajuta câinii în vârstă! Cum și-a investit toate economiile strânse într-o viață

  • de

Soluția unui bărbat pentru a ajuta câinii în vârstă! Cum și-a investit toate economiile strânse într-o viață.

Un adăpost construit de la „zero” din proprii bani!

Din păcate, factorul estetic afectează foarte mult alegerea şi mulţi oameni aleg să adopte un căţeluş tânăr.

Potrivit thedodo.com, Russell Clothier a decis să ajute cele mai grave cazuri, animale ce păreau abandonate, fără șansa de a fi vreodată adoptate. Pentru această acțiune, bărbatul a înființat Shep’s Place Senior Dog Sanctuary, un adăpost pentru toţi acei câini în vârstă care, după ce au fost abandonaţi, nu şi-au găsit niciodată o casă şi o familie care să-i adopte.

Numele adăpostului a fost ales în cinstea lui Shep (10 ani), un mix între un Beagle şi un Basset Hound, care a fost adoptat de fondatorul proiectului. Shep este un câine foarte fericit, deoarece are o canapea proprie şi se poate distra de minune în compania altor câini.

Prin urmare, Russell a considerat potrivit să creeze un loc unde animalele chinuite să-şi poată trăi ultimii ani în confort, înconjurate de multă dragoste.

Russell a creat un adăpost foarte primitor, pentru că îşi dorea ca oaspeţii săi să se simtă ca acasă. A cumpărat în mod special o casă pe care a adaptat-o ​​scopului său. Înainte de a-şi începe proiectul, bărbatul a lucrat voluntar o vreme la mai multe adăposturi şi în timpul acestor experienţe şi-a dat seama cât de rar sunt adoptaţi câinii mai în vârstă.

Casa are, printre altele, culcuşuri confortabile şi un duş special pentru patrupezi, precum şi o curte spaţioasă care le permite câinilor să se plimbe sau să alerge liberi.

Soluția unui bărbat pentru a ajuta câinii fără adăpost