Sari la conținut
Home » Trei luni fără patrupedul favorit, drama unei iubitoare de animale! Câinele se pierduse fără urmă

Trei luni fără patrupedul favorit, drama unei iubitoare de animale! Câinele se pierduse fără urmă

Trei luni fără patrupedul favorit, drama unei iubitoare de animale! Câinele se pierduse fără urmă.

Femeia a trecut printr-o adevărată dramă!

Nabila, o tânără de origine argentiniană din Bahía Blanca, a fost nevoită să stea timp de 102 zile fără cățelușul său mult iubit, pe nume Congo. Femeia îşi lăsase câinele în grijă cuiva în care avea încredere, dar căţeluşul fugise. Pentru ea, totul începuse să devină o adevărată tragedie, iar gândurile negre îi întunecau zilele.

„Nu vă lăsaţi niciodată câinii în grija altor oameni”, a spus Nabilà.

În ciuda tuturor impedimentelor, speranţa de a-l revedea a împins-o să-l caute în orice loc, fără să se lase pradă disperării. A început să pună anunțuri pe stradă, în mediul online, fiind convinsă că își va revedea patrupedul.

Din fericire, după luni de căutări, tânăra a reuşit să-l îmbrăţişeze din nou pe Congo. Pe de altă parte, emoţia unui astfel de moment este cu adevărat puternică. Odată cu publicarea online a fotografiei, în care îşi exprimă imensa bucurie, deşi cuprinsă de lacrimi, Nabila le-a transmis vestea bună celor dragi şi a atras atenţia multor utilizatori de pe reţelele de socializare.

Din fericire pentru ea, de acum înainte patrupedul nu va mai fi lăsat cu nimeni, pentru a putea să evite astfel de situații.

Trei luni fără patrupedul favorit