Sari la conținut
Home » Abandonat într-o cutie de carton din cauza unei probleme medicale! Cățelușul este salvat de un om cu suflet mare

Abandonat într-o cutie de carton din cauza unei probleme medicale! Cățelușul este salvat de un om cu suflet mare

  • de

Abandonat într-o cutie de carton din cauza unei probleme medicale! Cățelușul este salvat de un om cu suflet mare.

Patrupedul a fost condamnat la o moarte sigură!

O echipă de voluntari de la „Viktor Larkhill Extreme Rescue” un ONG de salvare a animalelor, a primit un apel disperat despre un căţeluş care fusese văzut abandonat într-o cutie de carton.

În momentul în care au ajuns la fața locului, ei au putut observa că patrupedul era abandonat, însă nu știau deloc adevăratul motiv din spatele deciziei.

A primit numele Ricky, și a fost dus la un adăpost, unde urma să fie examinat de medicii veterinari. S-a dovedit că avea mari probleme pe parte digestivă.

După o serie de investigaţii, medicii veterinari au diagnosticat căţeluşul cu megaesofag, o afecţiune care provoacă dificultăţi la înghiţire, dureri în piept, regurgitare şi scădere în greutate.

Din păcate, problema lui de sănătate nu are leac, dar poate fi ţinută sub control. Este suficient ca Ricky să fie hrănit cu alimente mai uşoare precum supe şi hrana lichidă, fără altceva complicat.

Patrupedul este în afara oricărui pericol, iar de acum înainte, o familie îi va oferi o viață exact așa cum merită, indiferent de problemele sale de sănătate!