Sari la conținut
Home » Trei ani pentru a se reîntoarce acasă! Un cățel este în sfârșit alături de familia sa!

Trei ani pentru a se reîntoarce acasă! Un cățel este în sfârșit alături de familia sa!

  • de

Trei ani pentru a se reîntoarce acasă! Un cățel este în sfârșit alături de familia sa!

Un cățel nu și-a pierdut speranța reunirii cu familia sa iubitoare!

O simplă joacă în curte cu un alt câine a dus la tragicul eveniment care a îngrijorat o comunitate întreagă.

După ce s-a făcut seară, o familie a devenit îngrijorată din cauza dispariției patrupedului, începând astfel o amplă campanie de lipit anunțuri despre câinele dispărut în toate cartierele din zonă. Pe lângă asta, în mod repetat, stăpâna sa a patrulat străzile din apropiere în căutarea animalului său de companie.

„L-am căutat neîncetat peste tot”, își amintește ea.

Pe numele său Rocky, patrupedul dădea dovadă de o energie ieșită din comun, iar zi de zi, terenul din jurul casei îl ajuta să își îndeplinească pasiunea pentru alergat. Stăpâna sa, Eileen Russell a declarat:

„Îi plăcea să alerge pe terenul din jurul casei, așa că nu eram prea îngrijorați”, a spus ea.

Un câine dispărut de trei ani s-a reîntors la stăpânii săi din Texas!

Trei ani mai târziu, Eileen a văzut într-o postare pe Facebook pozele cu bătrânul ei, Rocky, și speranța revederii s-a întrezărit.

S-a dovedit că cineva găsise pe stradă un câine fără stăpân și îl dusese la un adăpost din localitate. Acolo medicii veterinari au descoperit că animalul era bolnav și nu se putea ridica în labe.

Rocky a fost transferat la un adăpost pentru animale grav bolnave, deoarece specialiștii credeau că nu va mai trăi mult. Cu toate acestea, câinele a început să-și revină și, cu timpul, s-a vindecat complet. Cu aceasta ocazie adăpostul i-a dedicat o postare pe Facebook, pe care ulterior a văzut-o stăpâna lui.

La scurt timp, proprietara s-a reunit cu animalul ei de companie și l-a adus pe Rocky acasă, tot evenimentul fiind filmat și distribuit ulterior pe rețelele de socializare.