Sari la conținut
Home » O femeie a salvat un câine rănit în vârful muntelui! 11 km parcurși cu patrupedul în spate

O femeie a salvat un câine rănit în vârful muntelui! 11 km parcurși cu patrupedul în spate

  • de

O femeie a salvat un câine rănit în vârful muntelui! 11 km parcurși cu patrupedul în spate.

Bietul câine nu și-a pierdut speranța!

Pentru o tânără pe nume Tia și tatăl ei în vârstă de 76 de ani, excursiile în natură reprezintă o bună modalitate de relaxare. Însă, de această dată totul avea să devină o frumoasă poveste de salvare a unui animal aflat în dificultate.

După trei ore de când porniseră în drumeţie, au întâlnit un câine grav rănit, iar proprietarul acestuia nu era de găsit.

Patrupedul avea leziuni grave şi, din păcate, nu putea să se mai deplaseze, existând suspiciunea că bietul animal fusese abandonat în pustietate şi lăsat să moară de foame și sete.

O simplă excursie în munți a fost dovada lucrurilor excepționale pe care oamenii le pot face în situații limită!

Pentru următoarele şase ore, Tia şi-a folosit toate puterile pentru a transporta câinele de 25 de kg până la baza muntelui:

„Am decis să-l transport până jos şi să caut ajutor. Era destul de grav rănit, aşa că nu a putut să meargă. A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut în viaţa mea”, povesteşte Tia.

În ciuda faptului că patrupedul cântărea peste 25 de kilograme, ea a decis imediat că va transporta câinele rănit din munţi până într-un loc sigur, dovadă a capacității extraordinare a omului de a acționa în situații grave.

Într-o imagine, Tia apare culcată pe o stâncă, iar câinele stă aşezat pe umărul ei. Când a fost întrebată ce se întâmplă în fotografia respectivă, ea a explicat că era complet epuizată:

„Nu mai aveam pic de vlagă. Voiam să mă opresc. Am vrut să renunţ. Eram gata să plâng. Ştiţi, de fiecare dată când trebuia să-l pun jos, trebuia să mă aplec cu grijă şi să-l las uşor ca să nu-l rănesc”, povesteşte Tia.

Spre norocul lui, patrupedul a supraviețuit dificilului drum, iar acum se recuperează pe deplin.

Câine
Câine

Se pare că proprietarii câinelui au fost identificați, iar aceştia au povestit că patrupedul a alunecat pe o crăpătură înzăpezită şi a căzut de pe o stâncă aproape 30 de metri. Au considerat că bietul animal a murit, și au decis să meargă mai departe.