Sari la conținut
Home » Transformarea unui cățel trist și antisocial după ce a fost adoptat!

Transformarea unui cățel trist și antisocial după ce a fost adoptat!

  • de

Transformarea unui cățel trist și antisocial după ce a fost adoptat!

Patrupedul a fost salvat din Cambodgia!

Pentru Lavery, viața a fost foarte complicată. Cu grave probleme de comportament, depresiv și antisocial, patrupedul nu se putea bucura de o familie iubitoare. Totul avea însă să se schimbe într-o zi.

„Îmi amintesc când l-am întâlnit pentru prima dată. De fiecare dată când ne apropiam, îşi punea coada între picioare, temându-se că-i vom face ceva”, povestesc Ruddle şi Matt Pickar, părinţii adoptivi ai câinelui.

Wylie, cel mai bătrân câine din familie, a facilitat mult procesul de consolidare a încrederii şi socializarea. Datorită lui, Lavery s-a relaxat şi integrat mai uşor, simţindu-se ca acasă după doar câteva săptămâni.

Wylie este un câine care are multă dragoste de oferit: când nu trage un pui de somn, continuă să facă faţa asta în căutarea unui dram de afecţiune.

„Four Paws USA”, adăpostul care l-a avut în grijă pe Lavery, a fost un pic sceptic în privinţa adopţiei şi acomodării ulterioare a căţeluşului.

Datorită personalităţii sale antisociale şi închise, oficialii locali credeau că va fi returnat mai devreme sau mai târziu. Din fericire, asta nu s-a întâmplat niciodată.

Transformarea unui cățel trist și antisocial

Videoclipul de mai jos ne prezintă fericirea cățelului după ce a intrat într-o adevărată familie, iar de acum înainte, viața va fi extraordinară.