Sari la conținut
Home » Pierdut ani de zile, reacția câinelui atunci când își revede stăpâna a impresionat pe toată lumea!

Pierdut ani de zile, reacția câinelui atunci când își revede stăpâna a impresionat pe toată lumea!

Pierdut ani de zile, reacția câinelui atunci când își revede stăpâna a impresionat pe toată lumea!

Câinele ducea o viață îngrozitoare pe străzi!

Un adăpost pentru animale din Ucraina a devenit casa unui câine greu încercat de viață. Înfometat și plin de scabie, câinele a fost personajul principal într-o poveste următoare de viață.

Voluntarii de la adăpost i-au oferit câinelui hrană şi medicamente, apoi au depus toate eforturile pentru a-i căuta un cămin permanent.

Adăpostul a publicat o fotografie cu acest patruped pe pagina lor Facebook. Deoarece câinele încă nu-şi revenise complet, voluntarii erau convinşi că oamenii vor evita să-l adopte.

La numai două zile după publicarea fotografiei, o femeie a contactat adăpostul şi a spus că patrupedul seamănă cu prietenul ei dispărut.

Femeia le-a explicat că Lord, câinele ei, a dispărut din curtea casei sale în 2017. Femeia a fost devastată de această pierdere – şi încă îi lipseşte teribil.

„Îşi căuta câinele de doi ani”, a declarat Galina Lekunova, una dintre angajatele adăpostului, pentru The Dodo.

Câinele şi femeia s-au apropiat unul de celălalt, amândoi puţin emoţionaţi şi neliniştiţi. Era clar că patrupedul era nimeni altul decât Lord, câinele său!

„Ce zi fantastică de Luni, încărcată cu lacrimi de bucurie la primele ore ale dimineţii!”, au scris cei de la adăpost pe pagina lor Facebook. „În tot acest timp, proprietarii săi îl căutau, publicând fotografii pe grupuri. Şi în sfârşit l-au găsit – un adevărat miracol. Mulţumită postării dvs. câinele a fost văzut de un prieten de familie! Acesta i-a sunat pe proprietari, care s-au grăbit să-şi revadă comoara!”

Pierdut ani de zile