Sari la conținut
Home » Complet orb, câinele recent adoptat are parte de toată atenția a unui medic veterinar! Vacanța de vis

Complet orb, câinele recent adoptat are parte de toată atenția a unui medic veterinar! Vacanța de vis

  • de

Complet orb, câinele recent adoptat are parte de toată atenția a unui medic veterinar! Vacanța de vis împreună cu patrupedul.

Patrupedul a fost salvat de la o soartă tristă!

Pentru Stevie, un patruped adorabil, viața s-a dovedit a fi extrem de complicată și plină de probleme. Însă, câinele a dat dovadă de o putere incredibilă de a a trăi, devenind un adevărat model de inspirație.

Stăpâna lui Stevie este medicul veterinar Alexa Lee, o tânără de 25 de ani care locuieşte în Gold Coast, Queensland, Australia.

Din rasa Border Collie, patrupedul este complet orb, iar într-o zi, stăpâna lui a decis să-l ducă la plajă pentru prima dată.

Deşi nu poate vedea, va descoperi un nou mediu plin de senzaţii diferite pe care nu le-a experimentat niciodată.

Împreună cu Stevie şi celălalt însoţitor al ei, un Border Collie pe nume Bobby, s-au aventurat la plajă şi au decis să înregistreze acest moment minunat.

Complet orb

Într-un videoclip postat de tânără, imaginile împărtășite în mediul online îl arată pe patruped cum reacționează atunci când atinge pentru prima dată apa oceanului.

Acest câine este cel mai bun exemplu că niciun obstacol nu este îndeajuns de dificil atunci când vine vorba de a fi fericit.