Sari la conținut
Home » Totul pentru a ajunge acasă! Povestea uimitoare a unei cățelușe care a înotat 9 km și a mers încă 20 km până la familia sa

Totul pentru a ajunge acasă! Povestea uimitoare a unei cățelușe care a înotat 9 km și a mers încă 20 km până la familia sa

  • de

Totul pentru a ajunge acasă! Povestea uimitoare a unei cățelușe care a înotat 9 km și a mers încă 20 km până la familia sa.

Uimitoarea poveste a avut loc în Benzie County, Michigan!

Animalele sunt în stare de a face lucruri incredibile în situații limită! Așa a fost și cazul lui Rylee, o căţeluşă din rasa Meliois Belgian în vârstă de zece luni.

Totul s-a petrecut după ce patrupedul a plecat într-o zi de duminică în excursie cu barca pe lacul Michigan, împreună cu familia sa. Totul a devenit însă o tragedie, după ce cățelușa a sărit peste bord, atrasă de un obiect necunoscut din apă.

Prinși cu anumite activități, proprietarii nu au observat dispariția cățelului pe moment:

„Am simţit că totul se năruie în jur. Am fost ocupaţi vreo 10 minute şi de atunci n-am mai putut-o găsi nicăieri pe barcă şi nici în apă”, a spus soțul.

Nenumărate gânduri negative și emoții i-au cuprins pe cei doi, iar o soluție venită pe moment părea că va rezolva situația. Astfel, cuplul a folosit reţelele de socializare pentru a intra în contact cu populaţia locală.

Spre bucuria și mirarea lor, zeci de mii de iubitori de animale au fost de acord să-şi ofere ajutorul la căutări. A doua zi, cuplul a primit un indiciu care părea suficient de bun încât să decidă să meargă şi să-l verifice.

Cineva o văzuse pe Riley chiar în apropierea unui camping. Când Edward și Kristin au sosit la faţa locului, aveau să descopere cu uimire cine este cu adevărat Rylee. S-a dovedit că animalul înotase pe o distanță de 9 km și mersese 20 km pentru a ajunge cât mai aproape de casă.