Sari la conținut
Home » O cutie de carton, locul în care un Pitbull abandonat se simte în siguranță! Povestea emoționantă a patrupedului

O cutie de carton, locul în care un Pitbull abandonat se simte în siguranță! Povestea emoționantă a patrupedului

  • de

O cutie de carton, locul în care un Pitbull abandonat se simte în siguranță! Povestea emoționantă a patrupedului.

Un Pitbull pus la grea încercare de viață!

Un Pitbull pe nume Captain a fost salvat de către voluntarii Detroit Dog Rescue, după ce a petrecut o bună perioadă de timp pe străzi, abandonat. Însă, pentru acest patruped, singura consolare din viață o reprezintă o simplă cutie din carton, în care s-a obișnuit să doarmă, simțind un sentiment de siguranță.

Din păcate, încă nu se știe motivul din spatele deciziei de a abandona acest cățel, iar proprietarii încă nu au reușit să fie identificați.

Abandonat pe străzile orașului Detroit din Statele Unite ale Americii, Captain a fost găsit și salvat de voluntarii unei asociații ascuns într-o cutie, vizibil afectat de viața grea pe care a avut-o pe străzi.

Potrivit thedodo.com, singura sa modalitate de a dormi, deoarece cutia îl face să se simtă în siguranţă, cățelul are acum șansa să își recapete încredere în oameni, mulțumită voluntarilor de la asociația pentru protecția animalelor.

Pentru el, următoarea perioadă pe care o va petrece în jurul oamenilor și a celorlalte animale din adăpost va fi vitală în cadrul viitorului proces de adopție, dar blândețea de care dă dovadă le oferă speranțe voluntarilor, fiind încrezători în capacitatea lui de a se adapta cu bine într-un mediu nou.