Sari la conținut
Home » Top 5 cuști sigure pentru căței, conform experților

Top 5 cuști sigure pentru căței, conform experților

Top 5 cuști sigure pentru căței, conform experților. Iubim câinii pentru că, printre multe alte motive, ne protejează pe noi și casele noastre. Dar, uneori, trebuie să ne protejăm casele de câinii noștri sau câinii noștri de ei înșiși. Un spațiu confortabilm pentru cățelul nostru este o soluție bună în ambele scenarii. Pentru confortul tău, Study Finds a creat o listă cu cele mai bune spații pentru cel mai bun prieten al tău, pe baza recenziilor experților.

Câinii tineri au multă energie și adoră să mestece. În primul an al câinelui „se vor întâmpla următoarele:  șase perechi de pantofi mestecați, cinci vizite de urgență la veterinar și șase alergări nebunești spre libertate pe ușa abia întredeschisă”, potrivit unui studiu. De asemenea, vei vedea distrugerea a aproximativ 27 de jucării pentru câini și a patru piese de mobilier. Stai liniștit, se poate și mai rău!

Dar, chiar și după cățelușul a depășit faza de adolescență, nu s-a terminat. O nevoie puternică de a mesteca sau anxietatea de separare îl poate face să devină distructiv. Dacă întrebați ce putem face există un prim remediu pentru anxietatea de separare, bineînțeles, trebuie să petreceți mult timp de calitate cu câinele dumneavoastră și să nu-l lăsați singur prea mult timp.

„Diagnosticarea problemei câinelui care este distructiv, care urinează sau defulează în casă sau care vocalizează atunci când este lăsat singur ca fiind anxietate de separare […] este începutul procesului, nu sfârșitul. Noile noastre cercetări sugerează că frustrarea, în diferitele sale forme, se află în centrul problemei și trebuie să înțelegem această varietate dacă sperăm să oferim tratamente mai bune pentru câini”, spune Daniel Mills, profesor de medicină comportamentală veterinară.

Pe lângă faptul că reduce la minimum frustrarea câinelui dumneavoastră, păstrarea lui într-o cușcă bună îl va ține pe acesta și bunurile dumneavoastră departe de orice pericol. Vă rugăm să rețineți că timpul petrecut în cușcă nu ar trebui să fie niciodată o pedeapsă, ci un timp de relaxare.

Pentru a oferi un spațiu sigur și confortabil pentru animalul dvs. de companie, Study Finds analizat mai multe variante pentru a găsi cele mai bune cuști pentru câini recomandate în cadrul recenziilor acestora.

Cele mai bune cuști pentru câini pentru un câine calm, după părerile experților

Cușca Diggs Revol Dog

Cușca pentru câini ”Diggs Revol Dog” a fost cea mai recomandată ladă și prima alegere a câtorva recenzenți experți. „Pliabilă pentru călătorii? Verificat. Ușor de curățat? Verificat. Confortabilă și sigură pentru prietenul tău preferat cu patru picioare? Da. Această ladă elegantă […] [este] una dintre cele mai bune lăzi pliabile pentru câini de pe piață, care se descompune pentru depozitare în doar câteva secunde”, explică Forbes alegerea sa „cea mai bună în general”.

Datorită prețului său, The Spruce cataloghează această ladă ca fiind „cea mai bună”: „Dacă sunteți în căutarea unei cuști de câine luxoase și incredibil de durabile, vă recomandăm lada pentru câini Diggs Revol Collapsible Dog. Această ladă se pliază atunci când răsuciți mânerul de sus, iar părțile laterale se ridică, oferind mai multe puncte de acces pentru animalul dvs. de companie. […] Persoana care a testat-o a fost încântată, i-a plăcut designul intuitiv și estetica generală a acestei lăzi.”

Potrivit Veterinarians.org, această ladă este „fabricată cu aluminiu durabil, de înaltă calitate, sârmă din plasă de oțel și plastic întărit și proiectată cu standardele industriei pentru copii – fără labe sau degete lovite”.

Cuștile MidWest Homes for Pets Newly Enhanced Single & Double Door iCrate Dog

Cuștile MidWest sunt preferate de experți. Acest model special de cușcă a fost alegerea de top a The Spruce „datorită asamblării ușoare, a caracteristicilor complete și a tăvii ușor de curățat”. În timp ce multe dintre celelalte cuști pe care le-am testat au obținut, de asemenea, un punctaj bun pentru suprafețele lor ușor de curățat, separatorul suplimentar din acest kit de cuști l-a diferențiat de restul. […] De asemenea, ne place că această cușcă are tampoane de rulare cauciucate pentru a proteja podelele din lemn de esență tare, vinil sau gresie.”

Best For Pets apreciază, de asemenea, faptul că acest model este ușor de curățat. Experții săi mai menționează că este „ieftin” și că „sunt disponibile șapte dimensiuni diferite, […] în aranjamente cu una sau două uși […] Întreaga unitate se pliază plat pentru depozitare sau transport simplu”.

„Cușca este foarte accesibilă, dar funcțională, durabilă și ușor de utilizat. Această cușcă de sârmă pentru câini vine cu un separator, fiind astfel perfectă pentru câinii mici care trec prin diferite etape de viață. Dintre mărcile populare, iCrate pare a fi cea care bifează majoritatea căsuțelor unei cuști bune pentru câini”, rezumă Veterinarians.org.

Cușca MidWest LifeStages

Un alt model frecvent recomandat de MidWest a fost cușca LifeStages. Wirecutter l-a ales ca fiind al doilea după alegerea sa de top, MidWest Ultima Pro. „Cușca pentru câini MidWest LifeStages Double Door Collapsible Wire Crate este proiectată cu o grilă ușor mai slabă și sârmă mai subțire decât alte cuști pe care le-am testat, astfel încât este mai ușoară, deci și mai ușor de transportat. Această cușcă este adesea cu 30% mai ieftină decât Ultima Pro. Așadar, dacă banii sunt puțini și sunteți destul de sigur că câinele dvs. va rămâne calm într-o cușcă, LifeStages va fi suficientă.”

Lui Forbes îi place acest model mai ales pentru căței. Printre cuștile care cresc odată cu cățelul, Forbes numește LifeStages o „alegere excelentă”. „Designul său simplu din sârmă este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, […] și este prevăzut cu un panou despărțitor durabil pentru a vă menține cățelul în siguranță într-o incintă de dimensiuni adecvate. Cușca include, de asemenea, o tavă de plastic care facilitează curățarea, precum și un opritor de tavă pentru a o menține la locul ei.”

„Cușca pentru câini este construită din fire metalice groase și robuste și dispune de deschideri frontale și laterale pentru un acces ușor. Fiecare ușă se încuie ferm în două locuri, dar, spre deosebire de alte cuști pe care le-am încercat, este ușor și simplu de închis sau desfăcut […] Când eu și câinele meu călătorim, pot plia cu ușurință cușca plată pentru a încăpea în mașină, apoi o reasamblez rapid odată ce ajungem la destinația noastră”, scrie BestForPets.

Cușca LUCKUP HeavyDuty Dog

După cum îi spune și numele, aceasta este o cușcă pentru cei mai puternici artiști ai evadării. „Băieții și fetele mai aprigi”, așa cum îi numește Forbes, „chiar au nevoie de o cușcă durabilă care să reziste la mai multe agresiuni. De exemplu, unii câini cu multă forță a maxilarului ar putea încerca să profite de o cușcă ușoară pentru a scoate ușa din balamale dacă sunt lăsați singuri prea mult timp, ceea ce poate duce la rănire. Dacă aveți un astfel de câine înseamnă că este mai bine să achiziționați o cușcă metalică rezistentă, cum este aceasta de la Luckup, deoarece este mai greu pentru câini să o mestece sau să încerce să evadeze.”

Versiunea mare a acestei cuști „este excelentă pentru câinii de talie mare, inclusiv Rottweileri, Ciobănești germani și Dobermani. Cu designul său robust, poate găzdui chiar și cel mai turbulent câine”, conform Veterinarian.org, deoarece „este realizată cu materiale de înaltă calitate”.

Noz2Noz Sof-Krate

Opusul unei cuști grele este o cușcă ușoară și moale. La fel de frecvent recomandată ca și Luckup, această cușcă nu este pentru cei care sunt prea „agitați”. Este „potrivită doar pentru câinii care sunt deja familiarizați cu lădițele”, avertizează Pet Keen, dar este „pliabilă pentru depozitare sau călătorie ușoară, […] ușoară și pliabilă”.

„Cuștile ușoare pot fi o opțiune excelentă pentru cei cărora nu le place aspectul lăzilor de sârmă sau caută o ladă ușoară care poate fi mutată dintr-o cameră în alta”, spune The Spruce. „Testerul nostru a apreciat performanța și estetica acestei cuști […] Testerul nostru a apreciat foarte mult clemele suplimentare ale acestei cuști care fixează împreună fermoarele pentru a se asigura că un câine rămâne în siguranță în interiorul cuștii.”