Sari la conținut
Home » Toată lumea vrea să adopte pe cel mai frumos cățel, însă nu și această femeie! Ce a decis ea într-un adăpost de animale

Toată lumea vrea să adopte pe cel mai frumos cățel, însă nu și această femeie! Ce a decis ea într-un adăpost de animale

  • de

Toată lumea vrea să adopte pe cel mai frumos cățel, însă nu și această femeie! Ce a decis ea într-un adăpost de animale.

Povestea unei prietenii de nedespărțit!

Potrivit site-ului The Dodo, Melani Andrews, o femeie din Statele Unite ale Americii, a decis să meargă la un adăpost de animale și să îl aleagă pe cel mai nedorit patruped din locație. „City of Sacramento’s Front Street Animal Shelter” este locul în care ea l-a întâlnit pe Jack, un patruped special!

După ce femeia în vârstă de 72 de ani și-a pierdut soțul, iar mai apoi Staffordshire Terrier-ul, nevoia de adopție a unui animal de companie devenea din ce în ce mai necesară.

Nu numai că-şi dorea să-i ofere unui câine un cămin călduros, dar căuta un animal de companie care să o ajute să învingă singurătatea vremurilor grele prin care trecea:

„Am simţit că mă îndrept către depresie. Nepoţii mei au venit peste noapte şi mi-au spus: ‘Bunica, ai nevoie de cineva care să-ţi ţină companie. Nu poţi să stai pur şi simplu aşa de una singură”, a declarat Andrews pentru The Dodo.

Când a ajuns la adăpost, a făcut cunoştinţă cu Jake, iar de atunci au devenit cei mai buni prieteni:

„Jake se află la noi de mult timp, este un câine bătrân şi are cancer în afara problemelor de piele. El a fost abandonat în nenumărate rânduri. Însă Melani nu venise la adăpost doar pentru a găsi un câine minunat, ci şi pentru a salva o viaţă şi a-i oferi dragoste necondiţionată unui patruped care avea mare nevoie”, a scris adăpostul pe Facebook.

Se pare însă că patrupedul, din cauza vârstei înainte de aproximativ 12 ani, avea probleme medicale, printre care era parțial orb și surd. Însă, nimic nu a oprit-o pe femeia cu suflet mare să îl adopte și să îi facă ultima parte a vieții mai frumoasă:

„Cei doi prieteni ai lui Jake m-au ignorat, dar Jake s-a ridicat pe mine în două picioare şi a început să latre”, mărturiseşte Andrews. „Aşa că am spus: ‘Se pare că vrea să meargă, iar eu îl voi lua’”.

Jake s-a acomodat rapid în noul său cămin, iar acum se poate bucura de o nouă familie iubitoare:

„După cum puteţi vedea, este o potrivire perfectă”, a declarat adăpostul.