Sari la conținut
Home » Toată dragostea și economiile unui copil, ajutor impresionant pentru câinii fără adăpost!

Toată dragostea și economiile unui copil, ajutor impresionant pentru câinii fără adăpost!

Toată dragostea și economiile unui copil, ajutor impresionant pentru câinii fără adăpost!

Nimic nu este mai impresionant decât dragostea unui copil pentru animalele defavorizate!

În vârstă de nouă ani, un copil și-a început impresionanta poveste de viață ajutând câțiva căței abandonați din cartierul său. Din puținele sale economii, el a decis să ajute animalele aflate în dificultate, un adevărat vis pentru copilul sufletist.

Pe nume Ken Amante, din Filipine, în vârstă acum de 15 ani, băiatul făcea orice pentru a putea hrăni animalele de pe stradă.

Ken a fost mereu interesat de animale şi a încercat întotdeauna să aibă grijă de ele în cel mai bun mod posibil. La vârsta de 9 ani, Ken pleca de acasă cu ghizodanul plin cu mâncare pentru câini, pe care o cumpăra din puţinele sale economii şi mergea să hrănească câţiva pui subnutriţi din cartierul său.

Profund impresionat de ceea ce văzuse, tatăl a publicat fotografiile online: în scurt timp au devenit virale, emoţionând oamenii din întreaga lume.

De asemenea, părinţii săi au început să-i ofere sprijin, Ken astfel reuşind să-şi îndeplinească visul de a deschide un adevărat adăpost pentru animale.

Mulţumită donaţiilor venite din partea susţinătorilor săi din întreaga lume, micul Ken a reuşit să strângă fondurile necesare pentru a deschide Happy Animals Club, primul adăpost de animale din regiunea Davao din Filipine.

Toată dragostea și economiile unui copil