Sari la conținut
Home » Ținut în lanțuri toată viața, bucuria unui câine atunci când simte libertatea și vede oceanul este de nedescris!

Ținut în lanțuri toată viața, bucuria unui câine atunci când simte libertatea și vede oceanul este de nedescris!

Ținut în lanțuri toată viața, bucuria unui câine atunci când simte libertatea și vede oceanul este de nedescris!

Ciobănescul German a avut o viață grea!

Fosta familie a unui Ciobănesc German, pe nume Herschel, s-a dovedit a fi incapabilă de a-i oferi o stabilitate și o viață plină de atenție și dragoste. Toate amintirile lui sunt legate de un lanț mult prea greu, și un stâlp din fier.

În cele din urmă, a fost salvat şi dus într-un adăpost, unde câinele era încântat de noul său mediu de viaţă.

Ținut în lanțuri toată viața

Din fericire, el a fost preluat de către asociația Michelson Found Animals, care i-a oferit atenţia şi îngrijirea de care avea nevoie.

Datorită lui Rocky Kanaka, un voluntar cu mult suflet şi programului său “Dogs Day Out”, Herschel a fost ales candidat pentru o zi cu totul specială şi a experimentat o aventură pe care şi-o va aminti foarte mult timp.

Herschel s-a bucurat de foarte multe activităţi minunate, iar imaginile surprinse în acea zi au atras atenţia a sute de persoane, care au şi depus cereri pentru a-l adopta.

Fiecare zi a reprezentat o nouă ocazie de a cunoaște lumea.

Herschel a făcut cunoştinţă pentru prima dată cu nisipul fin şi cu apa oceanului, iar reacţia sa i-a uimit pe toţi cei care se aflau în jur. El, nu doar că nu a experimentat până acum sentimentul libertății și atenției din partea foștilor săi stăpâni, însă, fiecare lucru nou văzut și simțit, i-au oferit o nouă concepție despre ceea ce înseamnă viața.