Ținut în lanțuri toată viața, bucuria unui câine atunci când simte libertatea și vede oceanul este de nedescris!

Ciobănescul German a avut o viață grea!

Fosta familie a unui Ciobănesc German, pe nume Herschel, s-a dovedit a fi incapabilă de a-i oferi o stabilitate și o viață plină de atenție și dragoste. Toate amintirile lui sunt legate de un lanț mult prea greu, și un stâlp din fier.

În cele din urmă, a fost salvat şi dus într-un adăpost, unde câinele era încântat de noul său mediu de viaţă.

Ținut în lanțuri toată viața

Din fericire, el a fost preluat de către asociația Michelson Found Animals, care i-a oferit atenţia şi îngrijirea de care avea nevoie.

Datorită lui Rocky Kanaka, un voluntar cu mult suflet şi programului său “Dogs Day Out”, Herschel a fost ales candidat pentru o zi cu totul specială şi a experimentat o aventură pe care şi-o va aminti foarte mult timp.

Herschel s-a bucurat de foarte multe activităţi minunate, iar imaginile surprinse în acea zi au atras atenţia a sute de persoane, care au şi depus cereri pentru a-l adopta.

Fiecare zi a reprezentat o nouă ocazie de a cunoaște lumea.

Herschel a făcut cunoştinţă pentru prima dată cu nisipul fin şi cu apa oceanului, iar reacţia sa i-a uimit pe toţi cei care se aflau în jur. El, nu doar că nu a experimentat până acum sentimentul libertății și atenției din partea foștilor săi stăpâni, însă, fiecare lucru nou văzut și simțit, i-au oferit o nouă concepție despre ceea ce înseamnă viața.

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da