Sari la conținut
Home » Tenorul Andrea Bocelli, anchetă de proporții după ce cățelul său s-a înecat în mare!

Tenorul Andrea Bocelli, anchetă de proporții după ce cățelul său s-a înecat în mare!

Tenorul Andrea Bocelli, anchetă de proporții după ce cățelul său s-a înecat în mare!

O anchetă de proporții a început în Italia!
Renumitul tenor italian, Andrea Bocelli, și-a pierdut cățelul în luna august, atunci când se afla cu familia la mare. Pe numele său Pallina, câinele a dispărut în apele dintre Arzachena și Golfo Aranci din Sardinia, după ce se afla într-o excursie cu barca.
Anunțul tenorului printr-un intermediu unei rețele sociale:
Avea microcip și este foarte prietenoasă. Sigur este singură și foarte speriată. Suntem triști și îngrijorați cu privire la viața animăluțului nostru vulnerabil. Sperăm să obținem vești pozitive de la voi, în cazul în care aveți noutăți. Am fi foarte recunoscători, se arata într-o postare publică a tenorului, din luna august.
După câteva zile de căutări, familia tenorului a dat vestea morții cățelului, care pentru vedeta mondială a muzicii italiene a fost parte integrantă a familiei:

A stat alături de noi cu grația și fragilitatea ei aparentă, oferindu-ne atât de multă afecțiune și prezența ei caldă, tăcută, inteligentă. Dar nu plănuiam să o pierdem atât de curând, a declarat acesta, profund afectat.

Procuratura din Tempio deschide o anchetă față de persoane necunoscute cu privire la moartea câinelui tenorului Andrea Bocelli, Pallina, care s-a înecat în august în mare.

Președintele Asociației Italiene pentru Protecția Animalelor și Mediului a depus o plângere penală!

Potrivit unor informații Mediafax, președintele Asociației Italiene pentru Protecția Animalelor și Mediului, a depus o plângere împotriva unor persoane necunoscute pentru abandon de animale și neglijență.

Procuratura din Tempio vrea să afle exact ce s-a întâmplat și a deschis un dosar față de persoane necunoscute.

Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce tenorul a postat vestea morții cățelului.

Lorenzo Croce i-a menționat în mod explicit pe Andrea Bocelli și pe soția sa Veronica Berti:„ca oameni care pot reconstrui în detaliu cele întâmplate pe barcă și posibilele motive pentru care câinele a fost lăsat singur, ceea ce a dus la căderea acestuia în mare și înec”.