Descoperire macabră la bordul unui avion. Zeci de pui de câine au fost găsiți morți la bordul unui avion , informează The Washington Post, citat de Libertatea.

Descoperire macabră la bordul unui avion. 13 iunie a fost o zi plină de ghinion pentru compania aeriană Ukraine International Airlines. Un avion a aterizat pe aeroportul Pearson din Toronto, după un zobor de zece ore, având la bord 500 de bulldogi francezi, foarte apreciaţi în Canada.

Angajații aeroportului au constatat că treizeci şi opt dintre aceştia au morit, iar alţii erau într-o stare de sănătate precară. În acest sens, Agenția Canadienă de Inspecție Alimentară și poliţia ucraineană au anunţat că au deschis anchete.

Bulldog-ul francez este cunoscut ca un câine predispus să aibă probleme respiratorii. Din acest motiv, unele companii aeriene americane refuză să transporte animale din această rasă. În Statele Unite ale Americii, peste 1 milion de câini sunt importați în fiecare an. În Canada, în acest sens, nu există niciun raport oficial.